spanje blanes

Seniorenreis Spanje

Veel senioren vinden het heerlijk om hun vakantie in Spanje door te brengen. Dit is niet voor niets. In Spanje is het niet alleen heerlijk weer, maar zijn bovendien diverse leuke steden en prachtige natuurgebieden te vinden. Ook is het eten in Spanje erg smakelijk, worden er lekkere drankjes geschonken en zijn de mensen erg vriendelijk. Wilt u binnenkort ook richting Spanje om even helemaal tot rust te komen? Boek dan een fijne seniorenreis in Spanje.

Ontdek het reisanabod van alle aanbieders met ouderenreizen naar Spanje

De populairste bestemmingen voor een seniorenvakantie in Spanje

Wilt u een vakantie in Spanje boeken, dan kiest u helemaal zelf naar welk Spaanse gebied u af wil reizen. De meeste mensen die naar Spanje reizen voor een welverdiende vakantie, gaan naar de Costa Blanca, de Costa del Sol of de Costa Brava. Ook Benidorm, Ibiza en Mallorca zijn erg populair. Uiteraard kunt u er ook voor kiezen om een vakantie te organiseren in een minder toeristische regio, zoals het noordelijk gelegen Asturië met het kustgebied Costa Verde.

Waar wilt u heen in Spanje?

Een actieve of rustige vakantie in Spanje

U kiest helemaal zelf hoe uw ontspannen vakantie in Spanje eruit moet zien. Zo kan uw reisbureau u helpen een actieve vakantie te organiseren, maar kunt u ook een rustige vakantie plannen om even helemaal tot rust te komen.

In Spanje kunt u heerlijk wandelen en fietsen, maar kunt u ook de hele dag op het strand liggen of lekker een boekje lezen aan het zwembad van uw hotel. En vindt u het leuk om in een grotere stad te verblijven tijdens uw vakantie, zodat u hier veel bezienswaardigheden kunt bewonderen? Dan boekt u een citytrip in een stad als Madrid, Barcelona of Valencia. Alles is mogelijk bij het boeken van een seniorenvakantie in Spanje!

De perfecte seniorenreis in Spanje boeken

U kiest niet alleen uw vakantiebestemming, maar bepaalt ook zelf hoe u naar deze bestemming wil reizen. Veel senioren kiezen ervoor met de bus naar Spanje te reizen. Reist u met de bus naar de Costa Brava, dan hoeft u zelf helemaal niets te doen om uw vakantiebestemming te bereiken. U kijkt een film, leest een boek of speelt een spelletje met uw reisgenoten en ondertussen komt u steeds dichter bij uw eindbestemming. Voor u het weet, mag u de bus uit en kunt u direct naar het strand.

Bent u liever zo snel mogelijk in Spanje? Dan kunt u er ook voor kiezen met het vliegtuig naar uw vakantiebestemming te reizen. Er zijn diverse vliegmaatschappijen die u vanuit Nederland naar Spanje kunnen brengen. Uw reisbureau kan u helpen de beste en de goedkoopste vliegtickets te boeken.