fuerteventura

Seniorenreis Fuerteventura

Wilt u een ontspannen vakantie boeken op een van de prachtige Canarische Eilanden? Dan kunt u ervoor kiezen het mooie Fuerteventura te bezoeken. Dit eiland ligt ongeveer honderd kilometer van de noordwestkust van Afrika verwijderd en hoort officieel bij Spanje. Er wordt dan ook Spaans gesproken op Fuerteventura. Houdt u van Spanje als vakantieland, maar wilt u een keer iets anders? Dan raden wij u zeker aan een seniorenreis Fuerteventura te boeken.

Aanbieders met zonvakanties naar Fuerteventura

Badplaatsen in Fuerteventura

Fuerteventura is over het algemeen wat rustiger dan de andere Canarische Eilanden, zoals Tenerife en Gran Canaria. Dit komt ten eerste omdat het eiland beduidend kleiner is dan deze eilanden, maar ook zeker omdat Fuerteventura simpelweg wat minder hotels, resorts en appartementen heeft. Toch heeft het eiland meer dan voldoende voorzieningen voor een ontspannen vakantie.

Op Fuerteventura vindt u diverse badplaatsen. De bekendste badplaats op het eiland is Corralejo. Deze badplaats heeft veruit de meeste voorzieningen voor toeristen. Denk hierbij aan accommodaties, restaurants en hotels.

Barceló Fuerteventura Thalasso Spa in Caleta De Fuste

Wilt u optimaal tot rust komen tijdens uw vakantie? Dan raden wij u dit hotel zeker aan. Het hotel ligt direct aan het strand, heeft een prachtig zwembad en heeft bovendien een eigen spa.

Relaxia Jandia Luz in Jandia

Relaxia Jandia Luz is een gezellig appartementencomplex met een gunstige ligging aan de zee en in de directe omgeving van het centrum van Jandia. De eenvoudige appartementen zijn onlangs gerenoveerd.

Barceló Corralejo Sands

Barceló Corralejo Sands ligt direct aan het strand en zet pendelbussen in om u naar de vele andere stranden in Corralejo te brengen. Ook heeft het hotel een groot zwembad en een eigen spa.

De beste reistijd voor uw seniorenreis Fuerteventura

De meeste mensen trekken in de maanden mei, juni, juli, augustus, september en oktober richting Fuerteventura voor een ontspannen vakantie. In deze maanden zijn de temperaturen op het eiland goed, laat de zon zich veel zien en regent het erg weinig. En wilt u naar Fuerteventura voor een meer actieve vakantie? Dan raden wij u aan om in de maanden mei, juni, september of oktober naar het eiland te gaan. In deze maanden liggen de temperaturen net iets lager dan in het hoogseizoen. Gaat u veel wandelen en/of fietsen, dan is dit net iets prettiger.

U kunt er echter ook voor kiezen om in de winter naar Fuerteventura te gaan. In de winter is het kouder op het eiland dan in de zomerperiode, maar is het alsnog een stuk warmer dan in het gure Nederland. Fuerteventura is dan ook een zeer geschikte vakantiebestemming voor mensen die de Nederlandse winter willen vermijden door in het buitenland te overwinteren.