Corendon

Corendon is een reisorganisatie met een missie en die zie je overal in terug. Sinds de oprichting van Corendon heeft zij al meer dan 85 mooie projecten en doelen gesteund. Corendon onderscheidt zich hiermee ten opzichte van alle andere reisorganisaties en biedt u hiermee naast een fijne vakantie ook een fijn gevoel. Zij willen zowel u als de samenleving een fijn gevoel bieden en zetten zich voor beiden Corendon vindt het namelijk belangrijk om doelen te steunen die een verbindende ondersteuning hebben voor de natuur, cultuur en samenleving in Nederland en op andere vakantiebestemmingen. Corendon is selectief in haar projecten. Hiermee wil Corendon echt iets betekenen voor de samenleving en het milieu in.

De onbetwiste zonvakantie specialist

Corendon is een reisorganisatie die veel zorg draagt voor het milieu. Ze beschikt over een ruim aanbod in zowel binnen als buitenland. Elke reis die u bij Corendon boekt is een reis uit duizenden. Het is een reis die allereerst in het teken staat van u, dit ziet u ook terug in het uitgebreide aanbod omtrent seniorenreizen. Tevens draagt u met elke reis die u boekt bij aan de samenleving en het milieu. De reizen zijn alle even bijzonder en ook nog eens scherp geprijsd. Corendon biedt diverse vakanties aan en u kunt er kiezen uit diverse reizen. Denk aan: vliegreizen, busreizen, autovakanties, groepsreizen en dergelijke.

Awards

Corendon heeft in 2015 de Zoover-awards gewonnen voor: populairste luchtvaartmaatschappij en aanbieden van zonvakanties, beste luchtvaartmaatschappij en allround touroperator. Corendon is daar trots op en straalt dit ook uit. Je ziet dit terug in haar aanbod en ze bieden echt perfecte reizen aan.

Klantgericht

Corendon vindt het belangrijk om reizen aan te bieden die perfect bij uw wensen aansluit. Klantvriendelijkheid is bij hen vanzelfsprekend en zij voorzien u graag van de juiste informatie. Zij helpen u bij het maken van uw keuze voor de perfecte reis en ze kijken mee naar alle mogelijkheden. Corendon biedt de reizen en service aan voor een schappelijke prijs en zij staan altijd voor u klaar.