tirol

Seniorenreis Oostenrijk

Brengt u uw welverdiende vakantie het liefst door in de groene natuur? Dan kunt u een seniorenreis Oostenrijk boeken. In Oostenrijk vindt u diverse prachtige natuurgebieden, waar u helemaal tot rust kunt komen. Denk hierbij aan bergachtige gebieden, maar ook aan gebieden met mooie bossen, uitgestrekte weilanden en koele meren. Boekt u een seniorenvakantie in Oostenrijk, dan kiest u zelf in welke omgeving u tot rust wil komen.

Tip: Bekijk de reizen naar Oostenrijk

Tirol, Wenen en Karinthië

Er zijn vele populaire vakantiebestemmingen in Oostenrijk. De populairste bestemmingen voor seniorenreizen zijn Tirol, Wenen en Karinthië.

Tirol

Tirol is een groene en rustige deelstaat van Oostenrijk. In Tirol kunt u heerlijk wandelen, maar ook fijn fietsen of gewoon tot rust komen in de natuur.

Wenen

Wenen is de hoofdstad van Oostenrijk. De stad wordt ook wel de hoofdstad van de klassieke muziek genoemd. Bent u een groot liefhebber van klassieke muziek, dan is deze stad een must om te bezoeken.

Karinthië

Net zoals Tirol, heeft ook de deelstaat Karinthië prachtige natuurgebieden. Veel natuurgebieden liggen aan het water. Hier kunt u zeer prettig vertoeven, ook in de warme zomermaanden.

Uw ideale seniorenreis Oostenrijk

U kiest zelf hoe uw ideale seniorenvakantie in Oostenrijk eruit ziet. Zo kunt u een actieve wandel– of fietsvakantie organiseren, maar kunt u ook lekker tot rust komen in een vakantiehuis in de prachtige natuur. Ook kiest u zelf hoe u naar Oostenrijk wil reizen voor een ontspannen vakantie. Neem bijvoorbeeld de auto of boek een busreis, waarbij u met meerdere senioren naar Oostenrijk reist. Samen met hen reist u vervolgens het land door, om diverse mooie gebieden te verkennen. Zo ziet u pas echt hoe veelzijdig het prachtige Oostenrijk is.

En vindt u het leuk om met de boot naar Oostenrijk te reizen? Dan boekt u een cruise. U kunt een cruise boeken die enkel bestemmingen in Oostenrijk aandoet, maar u kunt ook een cruise in een groter deel van Europa boeken. In dit geval vaart u ook naar omliggende landen, waar de boot steeds kort aanlegt zodat u de omgeving kunt verkennen.