benidorm

Seniorenreis Benidorm

Veel senioren die een vakantie willen boeken in Spanje, trekken richting Benidorm om even helemaal tot rust te komen. Benidorm is een badplaats aan de Spaanse kust, namelijk de Costa Blanca. De badplaats is vrij rustig: u komt hier geen feestende jongeren tegen zoals bijvoorbeeld in Lloret de Mar wel het geval is. Wel is er veel te doen, te zien en te beleven in de badplaats en in de directe omgeving van Benidorm.

Naar Benidorm op vakantie? Bekijk eens de reizen van:

Kom tot rust aan het strand

De meeste mensen die een seniorenreis Benidorm boeken, doen dit voor de heerlijke stranden die u in de badplaats vindt. Verblijft u in Benidorm, dan kunt u iedere dag naar het strand om even helemaal tot rust te komen. En vindt u het leuk om een wat actievere vakantie te organiseren? Dan kunt u in de ochtend of in de avond mooie wandelingen maken over de stranden van Benidorm. De meeste strandbezoekers zijn er dan nog niet of zijn al verdwenen en dit betekent dat u het hele strand voor uzelf heeft.

All-inclusive, adults-only of in een appartement

Benidorm is een toeristische plaats. Dit betekent dat er vele verschillende accommodaties in de badplaats te vinden zijn. Denk hierbij aan all-inclusive hotels, maar ook aan adults-only hotels. In adults-only hotels zijn kinderen niet welkom: hier komen enkel gasten van 16 jaar of ouder, 18 jaar of ouder of 21 jaar of ouder. Als u geen zin heeft om de hele vakantie tussen de kinderen te zitten, kunt u een kamer boeken in een adults-only hotel.

Port Fiesta Park

Port Fiesta Park ligt in een levendige omgeving in de buurt van het strand. En ligt u liever niet aan het strand? Dan kunt u aan het mooie zwembad van het hotel ontspannen.

RH Princesa

RH Princesa is een luxe hotel met een geweldige ligging. Het stadscentrum van Benidorm vindt u in de directe omgeving van het hotel, maar het strand ook. Verder heeft het hotel ook diverse luxe voorzieningen.

Les Dunes Comodoro

Slaapt u in Les Dunes Comodoro, dan heeft u een prachtig uitzicht op de zee. Zwemmen kan in het zwembad van het hotel, maar ook het prachtige strand van Benidorm vindt u in de directe omgeving van het Aparthotel.

En vindt u het prettig om wat meer voorzieningen tot uw beschikking te hebben tijdens uw vakantie, zoals een eigen keuken? Dan kunt u een van de vele appartementen in Benidorm boeken. In Benidorm vindt u enkele luxe appartementen, maar ook eenvoudige appartementen die u voor een zeer aantrekkelijke prijs kunt boeken. Wat voor seniorenreis Benidorm u ook wil boeken: er is voor ieder wat wils.