benidorm

Overwinteren in Spanje

Veel senioren houden niet van de koude wintermaanden. In de winter zijn de dagen korter, is het een stuk moeilijker om van A naar B te komen en hebben veel senioren bovendien last van vervelende kwaaltjes. Bent u ook niet zo’n liefhebber van de winter? Dan kunt u ervoor kiezen om in de wintermaanden te overwinteren in Spanje. In de winter is het hier tussen de 15 en 25 graden en regent het nauwelijks.

Tip: Bekijk de overwinter reizen bij deze reisbureaus

Overwinteren in Spanje: op het juiste moment het land uit

Gaat u overwinteren in Spanje, dan verlaat u nog voor de start van de winter het land. U pakt uw koffers en vertrekt naar een bepaalde regio in Spanje, waar u geen last heeft van lage temperaturen. Pas als de Nederlandse winter voorbij is, komt u terug naar Nederland. Nu kunt u direct genieten van het mooie voorjaar. U kunt er natuurlijk ook voor kiezen om korter naar Spanje te gaan om te overwinteren.

De beste overwinterbestemmingen in Spanje

Er zijn vele verschillende steden in Spanje waar u heerlijk kunt verblijven tijdens die koude Nederlandse winter. Denk hierbij aan Dénia, Jávea, Moraira, Calpe, Altea, Benidorm, Alicante en l’Alfàs del Pi in de regio Costa Blanca, maar ook aan de stad Nerja in de regio Costa del Sol. Ook kunt u prima overwinteren in de regio Murcia, de Costa de Almería en Málaga.

Hotel Don Plancho in Benidorm

Hotel Don Plancho ligt in de directe omgeving van het bruisende centrum van Benidorm. Ook ligt het adults-only hotel in de buurt van het strand. U kunt hier dan ook prima overwinteren.

Sandos Benidorm Suites in Benidorm

Sandos Benidorm Suites is een modern hotel met all-inclusive verzorging. U kunt een eenvoudige kamer boeken in dit hotel, maar ook een luxe suite. Met een suite overwintert u in stijl in het prachtige Spanje.

Santa Margarita in Benidorm

Santa Margarita is een appartementencomplex dat direct aan de boulevard van Benidorm ligt. In het appartementencomplex vindt u niet alleen moderne appartementen, maar ook een mooi zwembad.

In deze steden kunt u enkele maanden overnachten in een hotel, maar u kunt er ook voor kiezen een appartement te boeken. Heeft u een appartement met keuken, dan kunt u iedere avond gewoon zelf koken. Zo bespaart u veel geld. Zeker als u langere tijd wil overwinteren in Spanje of hier zelfs de hele winter door wil brengen, is dit een aanrader.