sicilie italie

De mooiste bestemmingen voor een vlieg busreis

Er zijn diverse reizen in omloop, maar tegenwoordig is er een nieuw populair fenomeen: “de vlieg busreis”! Dit is een reis waarmee u direct naar de bestemming vliegt, eenmaal aangekomen staat er een bus klaar welke u een mooie busreis door een land of gebied biedt. Zo kunt u genieten van het gemak van een vliegreis en heeft u geen last van lange busreizen naar uw bestemming. U kunt op de plek van bestemming genieten van de voordelen van een bus en langs alle mooie plekken reizen. Daarnaast kunt u genieten van al het heerlijke eten. Er zijn diverse bestemmingen met elk hun eigen karakter. Maar wat is nou de mooiste bestemming? Welke moet u nu kiezen. Hieronder een opsomming van de mooiste bestemmingen voor een vlieg busreis.

Spanje

Spanje is al jaren een van de populairste vakantiebestemmingen onder de Nederlanders. U vindt hier eindeloze lange stranden en prachtige binnenlanden. Spanje is zo divers dat het eigenlijk niet lukt om alles in één reis te bekijken. Spanje is zo rijk aan cultuur, geschiedenis en natuurlijk schoon. Dit maakt het erg lastig om Spanje in een korte tijd te bezichtigen. Daarom is een bus-vliegreis in Spanje ideaal. U kunt door het snelle reizen met het vliegtuig optimaal genieten van een rondreis door Spanje. Er is veel te zien in spanje en het heeft vele bezienswaardigheden die echt de moeite waard zijn. Kunstliefhebbers kunnen hun hart ophalen in de diverse musea die dit land rijk is, en natuurliefhebbers kunnen genieten van de prachtige natuur. Bezoek daarnaast Barcelona met haar Sagrada de Familia en de wonderschone kustlijn. Kortom genoeg te zien en een prachtige reis.

plaza espana sevilla

Portugal

Bent u al in Spanje geweest? Wilt u eens wat anders? Wilt u genieten van de krijtrotsen en Fado? Kom dan naar Portugal. Het is een land waar u zichzelf snel zult thuis voelen en niet uitgekeken raakt. Vlieg naar deze prachtige bestemming en trekt rond met de bus. Laat uzelf verrassen en maak een prachtige reis door dit prachtige land. Zo kunt u trekken langs de Algarve of door het prachtige Lissabon. Porto is een prachtige streek om langs te rijden. Het is een land waar u zeker met een grote groep kunt genieten van het weer en alle bezienswaardigheden.

porto

IJsland

IJsland is een prachtige reisbestemming en wordt steeds populairder. U kunt hier met het vliegtuig heen reizen en genieten van de prachtige natuur. Laat jezelf betoveren door de prachtige natuur en het IJslandse schoon. U zult verstelt staan hoe mooi de Geisers zijn en hoe bijzonder IJsland is.

In IJsland kunt u prachtige groepsreizen maken terwijl u geniet van een Spa of Welness. In een Spa of Welness zijn ze gespecialiseerd in massages en verzorging. Indien u bepaalde klachten heeft (bijvoorbeeld rugklachten) kunnen zij u daarbij goed helpen. Daarnaast kunt u genieten van Reykjavik en van de prachtige natuur. De massages zijn er heel bijzonder en het is een bestemming voor rust en pracht.

Er zijn natuurlijk nog veel meer bestemmingen te vinden maar deze bieden toch wel een fantastisch totaalpakket aan. Laat u verrassen en boek een vlieg-busreis naar een van deze fantastische bestemmingen.

ijsland