cruise

Cruises voor senioren

U kunt met de auto, met het vliegtuig, met de bus of met de trein naar uw vakantiebestemming reizen, maar u kunt er ook voor kiezen de boot te nemen. Boekt u een cruise, dan vaart u in een ruim en zeer comfortabel schip van vakantiebestemming naar vakantiebestemming. U blijft niet op één plek, maar doet meerdere steden, regio’s en vaak zelfs landen aan. En boekt u een cruise voor senioren, dan zitten er enkel leeftijdsgenoten met u op de boot.

Het aanbod vergelijk voor uw cruise? Bekijk het bij deze reisbureaus

Populaire bestemmingen voor een cruise

Eén van de reisorganisaties die cruises voor senioren organiseert, is Peter Langhout Reizen. Deze reisorganisatie biedt vele verschillende cruises aan. We zetten een aantal van deze reizen hieronder voor u op een rijtje.

Ook populair:

Een 8-daagse cruise naar Kroatië

Tijdens deze cruise bezoekt u onder andere enkele eilanden die bij de Kroatische regio Dalmatië horen. U vaart rond op een kleinschalig schip, dat van alle gemakken voorzien is.

Een 3-daagse minicruise naar Londen

U kunt ook een minicruise boeken, ofwel een extra korte cruise. Boekt u deze minicruise, dan reist u met de boot naar Londen. Vervolgens krijgt u de tijd om deze bruisende stad te verkennen.

Een 8-daagse riviercruise in Portugal

U kunt met een cruiseboot over zee varen, maar u kunt ook een riviercruise boeken. Boekt u deze 8-daagse riviercruise in Portugal, dan vaart u over de rivier de Douro.