mallorca

Zonvakanties voor senioren

In Nederland kan het prachtig weer zijn in de zomer, maar kan het ook flink regenen. Wilt u even heerlijk ontspannen en wilt u zeker weten dat het de gehele vakantie prachtig weer is? Dan kunt u een zonvakantie voor senioren boeken. Boekt u een zonvakantie, dan gaat u naar een vakantiebestemming waar het zonnetje altijd schijnt en waar u geen last heeft van regen en lage temperaturen. Hier kunt u heerlijk tot rust komen.

Tips voor het kiezen van een geschikte accommodatie

  • Enkele reisorganisaties geven informatie over de reisgezelschappen die doorgaans de accommodatie bezoeken
  • Vrijwel iedere reisorganisatie beschikt over een filter waarop u bijvoorbeeld kunt kiezen voor ‘rolstoelvriendelijk' of ‘Adults-Only'(voor wanneer u liever een accommodatie kiest zonder kinderen/gezinnen
  • Lees beoordelingen van vorige reizigers! Zo komt u er snel achter of een accommodatie daadwerkelijk zo gezellig is voor ouderen of bijvoorbeeld echt zo goed begaanbaar met rollator of rolstoel.

Een zonvakantie voor senioren? Boek deze hier!

Waar gaat u heen?

Leuke bestemmingen voor uw zonvakantie

Er zijn vele verschillende vakantiebestemmingen die uiterst geschikt zijn voor een ontspannen zonvakantie. Hieronder zetten we enkele leuke bestemmingen voor uw zonvakantie op een rijtje.
Mallorca
Mallorca, ook wel Majorca genoemd, is het grootste eiland van een eilandengroep in de Middellandse Zee. Het is hier altijd lekker weer: zelfs in de winter is het nog 15 graden op het eiland.

Curaçao
Vindt u het niet erg om wat verder te moeten reizen voor uw zonvakantie? Dan is een zonvakantie op Curaçao iets voor u. In de winter is het hier 25 tot 30 graden!

Tenerife
Tenerife is een van de Canarische Eilanden, een eilandengroep die bij Spanje hoort. Op Tenerife is het heerlijk vertoeven in de lente en in de zomer, maar hier kunt u ook in de winter naartoe reizen.

Een zonvakantie voor senioren inclusief vervoer

Wij raden u aan een zonvakantie voor senioren inclusief vervoer te boeken. In dit geval hoeft u zelf niet te regelen hoe u naar uw vakantiebestemming reist, maar wordt u door uw reisorganisatie gebracht. Er zijn zonvakanties voor senioren waarbij u met de bus vervoerd wordt, maar er zijn ook zonvakanties voor senioren waarbij u met het vliegtuig naar uw vakantiebestemming reist. Ook kunt een zonvakantie met treinvervoer of vervoer per boot boeken.

De manier waarop u door uw reisorganisatie naar uw vakantiebestemming gebracht wordt, is afhankelijk van de bestemming. Gaat u bijvoorbeeld naar de Canarische Eilanden of Curaçao, dan moet u met het vliegtuig reizen. Reist u naar een vakantiebestemming binnen Europa, dan kunt u ook met de bus vervoerd worden.