oad bus

Een dagje weg met OAD voor senioren

Met de bus een dagje eropuit!

Heeft u ook zin in een dagje uit? Er zijn tal van mogelijkheden voor een gezellige dagtrip of een avond vol vermaak. Vanaf het verzamelpunt vertrekt u met de bus naar uw bestemming en heeft u ruim de tijd om te genieten van een dagje uit. U kunt ook kiezen voor een avondje uit naar het theater waar u voor de ingang wordt afgeleverd. Alle dagreizen zijn geheel verzorgd om u een zorgeloze leuke dag te laten beleven.

En heerlijk dagje uit.
Bent u liefhebber van de palingsound? Volendam staat bekend om de visserij en de meest getalenteerde muzikanten. Volendam is uitgegroeid tot één van de sfeervolste stadjes van Nederland.
Altijd al eens een dagje naar Rotterdam willen gaan? Bezoek de wereldhavendagen en vaar rond in één van 's werelds grootste havens. De Euromast mag natuurlijk niet ontbreken aan uw dagje uit. Krijg een leuke goodiebag als compliment mee naar huis.
Houdt u van antiek? Wat dacht u van de grootste Brocante markt van Europa? U krijgt gratis koffie of thee onderweg in de bus naar Lille. Een leuk dagje slenteren over deze grote antiekmarkt met interessante voorwerpen uit vervlogen tijden.

volendam haven

Musicals en theatershows.
Met het musical arrangement beleeft u een onvergetelijke avond in het theater. U wordt keurig voor de ingang voorgereden. Dit arrangement is inclusief een 1ste rang entreekaartje. Geniet van bekende musicals zoals the Lion King of Soldaat van Oranje in Nederland's mooiste theaters. Bent u op zoek naar iets dat u zal ontroeren? Laat u betoveren door de nostalgische klanken van traditionele Schotse en Ierse muziek van Music Show Scotland.
Wilt u spektakel? Dan krijgt u spektakel met De Stormruiter. Een geweldige theatershow met 100 Friese paarden in de hoofdrol. Deze unieke voorstelling zit vol met actie en avontuur in de strijd tegen de natuurelementen. U bent verzekerd van een geweldige beleving.

kerstmarkt keulen

Kerstmarkten.
De gezelligste kerstmarkten bezoeken en warme glühwein drinken. Wie krijgt daar geen warm gevoel van? Ontdek de lekkerste streekgerechten in één van de gezellige restaurantjes en laat u meevoeren in de kerstsfeer.
Kerstmarkten kunt u bezoeken in:

  • Keulen
  • Düsseldorf
  • Essen
  • Oberhausen
  • Münster
  • Valkenburg