amerika

Seniorenreis Amerika

Bent u iemand die tijdens een vakantie houdt van diversiteit? In dat geval is Amerika voor u de absolute “place to be”. Dit indrukwekkende en zeer diverse land biedt u niet alleen imposante steden, maar ook prachtige natuurgebieden. Bovendien is het zo dat u op eender welk moment in het jaar een reis naar Amerika kunt plannen. Of u nu van plan bent om een actieve vakantie te boeken of u gewoon even helemaal tot rust wil komen, in beide gevallen heeft Amerika u meer dan voldoende mogelijkheden te bieden om geheel aan uw wensen te kunnen voldoen.

New York, Washington D.C. en San Francisco

Het spreekt voor zich dat het mogelijk is om naar de meest uiteenlopende locaties in de Verenigde Staten een seniorenreis te boeken. In het merendeel van de gevallen is het echter zo dat senioren er de voorkeur aan geven om de belangrijkste steden aan de Oostkust te ontdekken. In dat geval gaat het al snel om namen zoals New York en Washington D.C. Aan de westkust lijkt het vooral San Francisco te zijn die de interesse van senioren geniet.

Bekijk alle reisorganisaties met reizen voor ouderen naar Amerika

New York

De populairste stad van Amerika, zowel bij jonge reizigers als bij senioren is sinds jaar en dag New York. Dit is niet in het minst het geval omwille van de prachtige en belangrijke bezienswaardigheden die deze stad huisvest. Denk op dit vlak niet alleen aan het wereldberoemde Vrijheidsbeeld, maar ook aan het Empire State Building evenals natuurlijk Times Square en de groene long van de stad Central Park.

Washington D.C.

Seniorenreizen naar Amerika worden ook vaak georganiseerd richting het bestuurlijke hart van het land, namelijk Washington D.C. Deze stad geniet uiteraard een bijzondere aantrekkingskracht vanwege de aanwezigheid van het Capitool, het Witte Huis, het Washington Monument evenals de Lincoln Memorial. Net als New York is dit dan ook een stad waar senioren van de ene culturele verrassing in de andere zullen vallen.

San Francisco

Hoe mooi de Oostkust van Amerika ook mag zijn, op een bepaald ogenblik heeft ze haar geheimen wel prijs gegeven. Dan is het tijd geworden om die andere mooie regio, namelijk de Westkust te ontdekken. Daar is het vooral San Francisco met de imposante Golden Gate Bridge die het meest in het oog springt. Van hieruit kunnen er ook verschillende trips worden ondernomen, bijvoorbeeld naar één van de vele nationale parken evenals richting andere steden zoals Los Angeles en zelfs Las Vegas.

Uw ideale seniorenreis Amerika

U kunt volledig zelf bepalen hoe uw ideale seniorenvakantie in Amerika er uit moet komen te zien. U kunt er niet alleen voor kiezen om enkele van de verschillende, indrukwekkende steden te bezoeken, daarnaast kunt u ook gewoon heerlijk tot rust komen in één van de vele, prachtige nationale parken die het land rijk is. Heeft u altijd al een droomvakantie naar de Verenigde Staten willen ondernemen, maar bent u er nooit aan toegekomen? In dat geval is het nu de hoogste tijd om daar verandering in te brengen! Boek dus snel uw onvergetelijke seniorenreis naar Amerika! Vergeet overigens voor vertrek naar Amerika om geen visum (oftwel ESTA) aan te vragen, zodat u het land binnen mag. Een ESTA aanvragen kunt u eenvoudig online.