tenerife strand

Seniorenreis Tenerife

Veel mensen die een vakantie boeken op de Canarische Eilanden, reizen naar Tenerife om lekker te ontspannen. Tenerife is namelijk het grootste eiland van de Canarische Eilanden. Het eiland ligt ongeveer 400 kilometer van de kust van Marokko en de Westelijke Sahara verwijderd. Door de gunstige ligging van het eiland, is het vrijwel altijd mooi weer op Tenerife. Niet alleen in de zomer, maar ook in het voorjaar en in het najaar. Wilt u de garantie op mooi weer tijdens uw vakantie? Dan is Tenerife zeker een geschikte bestemming voor uw seniorenreis.

Ontdek het zonvakantie aanbod naar Tenerife

De bekendste badplaatsen op Tenerife

Op het grote eiland Tenerife zijn vele badplaatsen te vinden. Enkele badplaatsen zijn erg bekend, andere badplaatsen zijn wat minder bekend. Wilt u uw seniorenreis Tenerife doorbrengen in een van de bekendere badplaatsen op het eiland? Boek dan een accommodatie in Playa de las Américas, Costa Adeje, Los Cristianos, Costa del Silencio Puerto de la Cruz of Garachico. Playa de las Américas is veruit de grootste en bekendste badplaats op Tenerife.

In de diverse grote badplaatsen op het eiland vindt u vele verschillende accommodaties. Denk hierbij aan hotels, maar ook aan appartementen. Ook vindt u er vele all-inclusive hotels en zelfs adults-only hotels, waar enkel volwassenen mogen verblijven. In wat voor accommodatie u ook wil overnachten tijdens uw seniorenreis Tenerife: in de bekende badplaatsen op het eiland vindt u altijd wel een geschikt hotel of appartement.

H10 Conquistador in Playa de las Americas

H10 Conquistador is een van de populairste hotels in PLaya de las Americas. Dit is niet voor niets: het hotel is niet alleen prachtig, maar heeft bovendien een zeer gunstige ligging.

Jardin Tropical in Costa Adeje

Jardin Tropical is onlangs helemaal vernieuwd. Het hotel is van alle gemakken voorzien en de kamers in het hotel zijn erg modern. Ook heeft het hotel een gunstige ligging.

Best Tenerife in Playa de las Americas

Best Tenerife heeft niet alleen een gunstige ligging, maar heeft bovendien een zeer goede sfeer en luxe faciliteiten. In dit grote hotel zal u zich zeker niet vervelen.

In de zomer of in de winter naar Tenerife

U kunt in de zomer naar Tenerife reizen, maar dit eiland is ook een prima vakantiebestemming om te overwinteren. Wilt u de koude, Nederlandse winter liever vermijden? Dan kunt u een paar weken of zelfs een paar maanden naar Tenerife gaan. Hier liggen de temperaturen in de winter rond de 20 graden.

Wilt u van temperaturen rond de 30 graden genieten tijdens uw vakantie? Dan boekt u een vakantie op Tenerife in de maanden juli, augustus en september. In deze maanden is het lekker warm op Tenerife en laat de zon zich maar liefst 9 tot 11 uur per dag zien. Ook regent het nauwelijks op Tenerife in de zomer.