costa brava

Seniorenreis Costa Brava

Veel liefhebbers van zon, zee en strand kiezen ervoor naar Spanje op vakantie te gaan. Dit is niet voor niets, want in Spanje vindt u vele prachtige stranden. Een groot deel van deze stranden hoort bij de Costa Brava: een kuststrook van maar liefst 200 kilometer lang. Wilt u een ontspannen strandvakantie boeken in een mooie en gezellige omgeving? Boek dan een seniorenreis Costa Brava.

Iedere dag naar het strand

Boekt u een hotel in een van de badplaatsen van de Costa Brava, dan kunt u iedere dag naar het strand. Hier kunt u de hele dag op een bedje liggen, maar ook lekker zwemmen in de zee en mooie strandwandelingen maken. Ook zijn er langs de Costa Brava veel restaurants te vinden, waar u heerlijke maaltijden kunt nuttigen, lekker wat kunt drinken en ijsjes kunt halen.

Sommige badplaatsen langs de Costa Brava zijn erg populair. Deze badplaatsen zijn wat drukker. Andere badplaatsen zijn minder bekend. Hier komt u minder toeristen tegen. U kiest zelf in welke badplaats u wil verblijven tijdens uw seniorenreis Costa Brava. Er zijn meer dan genoeg badplaatsen met mooie hotels te vinden in het grote gebied langs de kust, dus u kunt altijd wel een hotel vinden dat bij u past.

Een wandelvakantie aan de kust

Vindt u het leuk om een wat actievere vakantie in de Costa Brava te organiseren? Dan kunt u er ook voor kiezen om een wandelvakantie te boeken. Deze vakantie wordt aangeboden door reisorganisatie Kras en richt zich op singles. Er gaan jongere singles mee, maar ook singles van uw leeftijd. Dit is de perfecte vakantie als u van wandelen houdt en de Costa Brava niet in uw eentje al wandelend wil verkennen. Met een beetje geluk ontmoet u uw nieuwe levenspartner tijdens deze vakantie. Zo niet, dan doet u gegarandeerd nieuwe vriendschappen op.

Een reis naar Spaanse Costa Brava? Bekijk het aanbod