ibiza

Seniorenreis Ibiza

Veel mensen kennen Ibiza als party-eiland. Er gaan inderdaad veel jongeren naar Ibiza om een aantal dagen te feesten, maar het eiland is zoveel meer dan alleen een feesteiland. Op Ibiza vindt u bijvoorbeeld ook de mooiste stranden, schattige dorpjes en mooie gebieden om te wandelen of te fietsen.

Bekijk de zonvakanties voor senioren naar Ibiza

Een vakantie in het rustige deel van Ibiza

De vele jongeren die naar Ibiza gaan voor een echte feestvakantie, trekken naar een bepaald deel van het eiland. Hier is het dan ook erg druk. Wij begrijpen dat u liever niet tussen al die feestelijke jongeren zit tijdens uw seniorenreis Ibiza. Gelukkig heeft het eiland ook een rustige kant. Hier gaan alle mensen naartoe die niet naar Ibiza komen om te feesten, maar om lekker te ontspannen. In het rustige gedeelte van het eiland verblijven jongeren die lekker op het strand willen liggen, maar ook gezinnetjes en vele senioren. U komt er mensen van alle leeftijden tegen.

Boekt u een vakantie in het rustige deel van Ibiza, dan kunt u op de mooiste stranden liggen. Sommige stranden zijn wat groter, andere stranden zijn erg klein en liggen helemaal verstopt. Vindt u een van deze ‘geheime’ stranden, dan heeft u het strand voor u alleen.

Sirenis Club Siesta

Sirenis Club Siesta

Sirenis Club Siesta is een rustig hotel met een ontspannen sfeer. Het hotel heeft een prachtig zwembad en ligt in de buurt van het strand. Ook het centrum van Santa Eulalia ligt op loopafstand.

tropic garden

Tropic Garden

Tropic Garden is de ideale uitvalsbasis voor een ontspannen vakantie op het prachtige eiland Ibiza. Vanuit het mooie hotel bent u in een mum van tijd in Santa Eulalia, waar u heerlijk kunt eten.

Globales Montemar

Globales Montemar

Slaapt u in Globales Montemar, dan overnacht u in een fijn appartement met een ideale ligging. Er liggen niet alleen prachtige pijnbomen om uw appartement heen, maar u slaapt ook in de directe omgeving van het strand.

Wandelen op Ibiza

Wat velen niet weten, is dat Ibiza een prima bestemming is voor een ontspannen wandelvakantie. Op het eiland zijn namelijk vele prachtige wandelroutes uitgestippeld. Deze routes voeren u niet door het drukke gedeelte van het eiland, maar juist door de rustigste gebieden. Door een wandelvakantie op Ibiza te organiseren, kunt u het eiland echt goed leren kennen. Nu komt u namelijk al die verborgen plekken van het prachtige Ibiza tegen.

U kunt er ook voor kiezen om Ibiza al fietsend te verkennen. Wel is het goed om te weten dat het eiland vrij bergachtig is. Als u Ibiza fietsend wil verkennen, moet u vaak bergop. Is uw conditie niet meer zo goed, dan is het wellicht beter om een rustige wandelvakantie te organiseren op het eiland.