senioren buiten

Vakantieparken voor senioren

Veel mensen vinden het heerlijk om op een vakantiepark te overnachten. Op een vakantiepark vindt u niet alleen comfortabele accommodaties, maar ook vele andere voorzieningen. Denk hierbij aan een zwembad, een winkeltje, een restaurant en ga zo maar door. Op grotere vakantieparken vindt zelfs een sauna, waar u lekker een dagje kunt ontspannen voor het ultieme vakantiegevoel.

Wist u dat vakantieparken vaak speciale kortingen en/of arrangementen hebben voor senioren? Bekijk de beste aanbiedingen op onze website!

Bekijk direct deze vakantieparken (aanbieders)!

Een geschikt vakantiepark voor mindervaliden

Er zijn vele vakantieparken in Nederland. Een groot deel van deze vakantieparken is geschikt voor mindervaliden. Een vakantiepark dat geschikt is voor mindervaliden, heeft diverse voorzieningen om mindervaliden te ondersteunen tijdens hun verblijf. Denk hierbij aan muurbeugels in de accommodatie. Ook vindt u op deze vakantieparken gelijkvloerse accommodaties, waar u als mindervalide prima kunt overnachten. Hier hoeft u namelijk niet de hele tijd de trap op en af.

Populaire vakantieparken voor senioren in Nederland

Hieronder zetten we enkele vakantieparken voor senioren in Nederland op een rijtje. Wilt u een accommodatie boeken op een comfortabel vakantiepark in Nederland, waar u ook als mindervalide prima kunt verblijven? Verdiep u dan eens in onderstaande vakantieparken, want wellicht zit uw ideale vakantiepark hier ook tussen.

Recreatiepark Noordwijkse Duinen

Recreatiepark Noordwijkse Duinen is een rustig vakantiepark met chalets voor vier tot vijf personen. Enkele chalets zijn afgestemd op de behoeften van mindervaliden.

Vakantiepark De Krim

Vakantiepark De Krim op Texel is groot en beschikt over vele faciliteiten, waaronder drie restaurants. Het vakantiepark is geschikt voor mindervaliden.

Landal De Vers

Een mindervalide accommodatie op vakantiepark Landal De Vers heeft niet alleen lage drempels, maar heeft bovendien extra brede deuren voor rolstoelen en rollators.

Tip: neem altijd contact op met een vakantiepark, voor u hier een bungalow boekt. Nu kunt u niet alleen vragen of het vakantiepark in kwestie toegankelijk is voor mindervaliden, maar kunt u bovendien een accommodatie boeken die gegarandeerd geschikt is voor mensen die minder mobiel zijn. Veel vakantieparken hebben namelijk wel accommodaties voor mindervaliden, maar hier zijn niet alle accommodaties geschikt voor mindervaliden. Door contact op te nemen met het vakantiepark waar u een accommodatie wilt reserveren, weet u zeker dat u de juiste accommodatie reserveert.