De Jong Intra

Vanaf 1972 is de Jong Intra de specialist als het gaat om het samenstellen van de perfecte vakantie voor iedereen. In 2018 kreeg de Jong Intra de titel voor beste reisorganisatie van dat jaar. Een vakantie is een periode waarin u uw dagelijkse verplichtingen even naast u kunt leggen. De Jong Intra zet zich graag voor u in om u de perfecte vakantie aan te bieden.

De Jong Intra reizen zet zich in voor al haar reizigers. Zij doet haar uiterste best om ervoor te zorgen dat u kunt genieten van een onbezorgde vakantie. Of u nou alleen, met een partner, uw familie of gezin of in een groep wilt reizen, de Jong Intra staat altijd voor u klaar. U laten genieten en een onbezorgde reis aanbieden is wat zij uit wil dragen.

Een zeer divers reisaanbod

De Jong Intra vakanties beschikt over een breed aanbod wat reisbestemmingen en soorten reizen betreft. U kunt kiezen uit reisbestemmingen over de hele wereld. De Jong Intra vakanties biedt de volgende reizen aan:

Klantgericht

De Jong Intra is zo’n reisorganisatie waarbij service- en klantgerichtheid hoog in het vaandel staat . U kunt met al uw vragen bij deze reisorganisatie terecht en zij denkt graag met u mee.