singlereizen

Singlereizen voor senioren

Veel senioren die single zijn, vinden het moeilijk om een vakantie te boeken. Ze willen dolgraag een tijdje weg, maar zien het niet zo zitten om in hun eentje naar het buitenland te gaan. Wilt u ook graag op vakantie, maar gaat u liever niet alleen? Dan kunt u een singlereis voor senioren boeken.

Een singlereis boeken? Bekijk dan eens het aanbod van deze aanbieders.

Wat is een singlereis?

Een singlereis is een vakantie voor mensen die vrijgezel zijn. Sommige mensen gaan op singlereis om tijdens deze vakantie (hopelijk) een leuke man of vrouw te ontmoeten, maar lang niet alle senioren gaan op singlereis om iemand te leren kennen. U kunt ook gewoon een singlereis voor senioren boeken als u geen zin heeft om alleen op vakantie te gaan.

Een singlereis voor senioren is een vakantie voor mensen van 55 jaar en ouder die geen partner hebben. Sommige singlereizen voor senioren hebben een hogere minimumleeftijd, bijvoorbeeld van 60 of 65 jaar.

Het aanbod singlereizen voor senioren

Er zijn vele reisorganisaties die singlereizen aanbieden, waaronder de bekende touroperator Effeweg.nl. Als u een singlereis boekt, kunt u helemaal zelf kiezen waar u naartoe wil reizen. Ook kunt u zelf kiezen wat voor soort vakantie u wil organiseren. Hieronder zetten we enkele singlereizen voor u op een rijtje, zodat u een duidelijk beeld krijgt van wat een singlereis in kan houden.

Een singlereis in Toscane

U gaat met een groep singles naar het prachtige Toscane, waar u onder andere een stadswandeling maakt in Florence en waar u ook de mogelijkheid krijgt om wijn te proeven.

Een singlereis in Kroatië

U gaat met een groep singles naar Kroatië, waar u rondreist om diverse prachtige steden te bezoeken. Zo gaat u onder andere naar Lovran, Porec en Pula.

Een singlereis in Bad Wimpfen

Deze singlereis wordt georganiseerd rond Kerst. U gaat niet alleen naar een voorstelling, maar er wordt ook een kerstviering georganiseerd voor u en uw reisgezelschap.