frankrijk bretagne

Seniorenreis Frankrijk

Voor een ontspannen vakantie hoeft u helemaal niet ver te rijden. Frankrijk ligt lekker in de buurt van Nederland, maar is wel een geweldig vakantieland. U kunt hier een onvergetelijke seniorenvakantie organiseren. Dit kan een ontspannen vakantie zijn, maar ook een actieve seniorenreis Frankrijk.

Naar Frankrijk op seniorenreis? Bekijk de mogelijkheden!

Populaire vakantiebestemmingen in Frankrijk

Voor u een seniorenreis Frankrijk boekt, moet u eerst bepalen waar u precies heen wil gaan. U kunt een citytrip organiseren in het romantische Parijs, maar u kunt ook naar Normandië, Lille of Corsica reizen.

Parijs

Parijs is de hoofdstad van Frankrijk. Deze prachtige stad wordt ook wel de stad van de liefde genoemd. U kunt hier kunst bekijken en cultuur snuiven, maar ook heerlijk eten en gewoon lekker rondwandelen.

Normandië

Normandië is een historische Franse provincie met prachtige natuur, heerlijk eten en diverse leuke steden. Omdat Normandië slechts een paar uur rijden van Nederland af ligt, is deze vakantiebestemming erg populair.

Lille

Lille is een stad die u in het noorden van Frankrijk vindt, in de buurt van de Belgische grens. Het is de hoofdstad van Frans-Vlaanderen, waar u veel kunt zien, doen en beleven.

Corsica

Corsica is een eiland in de Middellandse Zee. Wilt u de hele vakantie lekker op het strand zitten, dan zit u goed op dit eiland. Ook vindt u op Corsica leuke steden en schattige dorpjes.

Busreizen, cruises en all inclusive vakanties

U kiest zelf hoe uw seniorenreis Frankrijk eruit moet zien. Zo kunt u met de bus naar Normandië reizen voor een actieve wandelvakantie, maar kunt u ook met het vliegtuig naar Parijs gaan voor een culturele citytrip. En wilt u optimaal tot rust komen tijdens uw vakantie? Dan boekt u een all inclusive hotel in Corsica, om hier vervolgens de hele vakantie heerlijk op het strand te liggen.

U kunt er ook voor kiezen een cruise te boeken. In dit geval bezoekt u niet alleen Frankrijk, maar gaat u doorgaans naar meerdere Europese vakantiebestemmingen. Dit maakt uw vakantie extra gevarieerd.