porto douro

Seniorenreis Portugal

Tientallen jaren geleden kwamen er bijna geen Nederlandse toeristen in Portugal, maar nu is dit wel anders. Het klimaat van Portugal is zeer aangenaam, de mensen zijn er erg vriendelijk en het eten is niet alleen lekker, maar bovendien goedkoop. Wilt u het prachtige Portugal een keer verkennen? Dan kunt u een seniorenreis Portugal boeken.

Tip: Bekijk de reizen voor senioren naar Portugal bij deze reisorganisaties

Een seniorenreis Portugal: van Madeira tot de Algarve

Portugal bestaat uit vele prachtige regio’s. Als u een seniorenvakantie boekt, kunt u zelf kiezen welk deel van Portugal u wil bezoeken. De meeste senioren reizen naar Madeira, de Azoren of de Algarve.

Madeira

Madeira is een eiland in de Atlantische Oceaan. De meeste mensen die naar dit eiland afreizen, doen dit om helemaal tot rust te komen. U vindt geweldige stranden op het eiland, maar ook leuke restaurants en mooie resorts.

De Azoren

Brengt u het liefst de gehele vakantie in een groene omgeving door? Dan kunt u het beste afreizen naar de Azoren. Hier vindt u de mooiste natuurgebieden, die u wandelend of fietsend kunt verkennen.

De Algarve

In het zuiden van Portugal vindt u de Algarve. Hier vindt u niet alleen leuke badplaatsen met prachtige stranden, maar ook mooie natuurgebieden. De Algarve is dan ook zeer veelzijdig.

Uw reis naar Portugal

Wilt u een seniorenreis Portugal boeken? Dan kiest u niet alleen zelf waar u heen gaat, maar ook hoe u naar het land wil reizen. U kunt met het vliegtuig naar Portugal reizen, maar u kunt er ook voor kiezen een busreis te boeken. Het reizen met de bus duurt wat langer dan het reizen met het vliegtuig, maar is wel lekker ontspannen.

Ook kiest u zelf in wat voor accommodatie u in Portugal verblijft. Dit kan een eenvoudig hotel zijn, maar ook een all inclusive resort. In de populaire vakantiegebieden van Portugal zijn vele verschillende hotels te vinden, in alle prijsklassen. U kunt dus altijd wel een accommodatie vinden die bij u past.