Oad

Oad is een reisorganisatie die u altijd wil verzekeren van een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding. De reizen bij Oad worden zo samengesteld zodat u altijd optimaal kunt genieten van uw reis. Oad staat erom bekend dat zij haar reizen tot in de puntjes verzorgd. Daarnaast is zij aangesloten bij bekende organisaties zoals ANVR en SGR en de Stichting Garantiefonds Reisgelden. Zo bent u altijd goed verzekerd van een veilige en betrouwbare organisatie.

Groepsreizen

Oad beschikt over een breed aanbod aan vakanties en biedt de volgende soorten vakanties aan:

Voor groepsreizen hanteert Oad een minimum van ca. 10 personen. Oad vindt het belangrijk om goed naar haar klanten te luisteren en biedt hier dan ook alle aandacht aan. Oad is gespecialiseerd in het verzorgen van groepsreizen en verzorgt graag uw vervoer en verblijf.

Klantgericht

Oad beschikt over ruime ervaring als het organiseren van reizen betreft. U kunt altijd een gratis offerte aanvragen en tot het eind van uw reis beschikt u over één contactpersoon. OAD beschikt over een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding en creativiteit, flexibiliteit en klantgerichtheid staan bij deze organisatie hoog in het vaandel. Oad kijkt graag met u mee en zoekt met u uw perfecte reis uit. U kunt altijd bij Oad terecht. Daarnaast is Oad aangesloten bij de ANVR, SGR-Z, SKBT en KNV.