marbella

Seniorenreis Marbella

De Costa del Sol is een van de bekendste kuststreken van Spanje. Het kustgebied is maar liefst 300 kilometer lang en bestaat uit vele leuke badplaatsen, waaronder Marbella. De plaats Marbella is een van de populairste badplaatsen van de Costa del Sol. Dit is niet voor niets het geval. Marbella heeft namelijk prachtige stranden, een leuk stadscentrum en bovendien een zeer aangenaam klimaat. Een groot deel van het jaar is het erg zonnig in de badplaats. De gemiddelde dagtemperatuur van Marbella is ruim 18 graden.

Bekijk de zonvakanties naar Marbella voor senioren

Een luxe seniorenreis Marbella

Vergelijkt u Marbella met de diverse andere badplaatsen van de Costa del Sol, dan kunt u deze badplaats zeker luxe noemen. Er zijn absoluut eenvoudige en goedkope accommodaties te vinden in de stad, maar het grootste deel van de hotels, resorts en appartementen in Marbella is erg luxe. Wilt u optimaal tot rust komen tijdens uw welverdiende vakantie door in een luxe accommodatie te verblijven? Dan heeft u meer dan voldoende keuze bij het organiseren van een seniorenreis Marbella.

Op Marbella vindt u luxe resorts met diverse zwembaden, maar ook adults-only hotels, all-inclusive hotels en zelfs golfhotels. Dit zijn hotels met diverse golfbanen, waar u een actieve en toch ontspannen vakantie kunt organiseren.

Amare Marbella Beach

Amare Marbella Beach ligt middenin het centrum van de stad. Ook ligt het hotel in de buurt van het zandstrand. En ligt u liever aan het zwembad? Dan is dit ook zeker mogelijk.

Fuerte Marbella

Fuerta Marbella is een sfeervol hotel met een mooi zwembad, in een tropische tuin. Het hotel ligt direct aan zee, dus vanuit uw kamer bent u in een mum van tijd op het strand.

Suneoclub Cortijo Blanco

Suneoclub Cortijo Blanco is een groot hotel dat in een groene omgeving ligt. Het is een all-inclusive hotel, dus u kunt hier al uw heerlijke maaltijden nuttigen. Deze worden op traditioneel Spaanse wijze bereid.

In de zomer of in de winter naar Marbella

Wilt u een vakantie vol zon, zee en strand organiseren in Marbella? Dan raden wij u aan in de maanden juni, juli of augustus naar de badplaats af te reizen. In deze maanden liggen de temperaturen in de badplaats erg hoog, schijnt de zon vele uren per dag en regent het nauwelijks. U kunt er ook voor kiezen om in het voorjaar of najaar naar Marbella te gaan. Deze periodes lenen zich uitstekend voor wat meer actieve vakanties in de badplaats, bijvoorbeeld om lekker te wandelen of te fietsen.

Ook kunt u Marbella in de winter bezoeken om aan de koude winter in Nederland te ontsnappen. Veel senioren reizen in het najaar naar Marbella om hier enkele weken of zelfs enkele maanden te overwinteren.