kroatie reizen

Seniorenreis Kroatië

In Kroatië vindt u diverse prachtige natuurgebieden, mooie stranden en diverse leuke steden. U kunt een ontspannen strandvakantie organiseren in dit land, maar ook een actieve wandelvakantie in de groene natuur. Wat voor vakantie u ook wil organiseren: in Kroatië zit u goed. Het klimaat is aangenaam, de mensen zijn erg vriendelijk en het eten is niet alleen lekker, maar ook goedkoop.

Naar Kroatië? Kijk eens naar de reizen van deze aanbieders, geschikt voor senioren.

Populaire vakantiebestemmingen in Kroatië

De meeste mensen die kiezen voor een seniorenreis naar Kroatië, gaan naar de regio’s Istrië of Dalmatië. Dit zijn de populairste vakantiebestemmingen in het land. Dit is niet voor niets, want beide regio’s zijn prachtig en zeker de moeite waard om een keer te bezoeken.

Istrië

Istrië is een zeer veelzijdige regio. U vindt hier prachtige stranden, maar ook mooie natuurgebieden. De hoofdstad van de regio, Pazin, is ook zeker een leuke vakantiebestemming.

Dalmatië

Wilt u een ontspannen strandvakantie organiseren in Kroatië? Dan zit u goed in Dalmatië. Deze regio ligt in het zuidwesten van het land en heeft een relatief smalle, maar wel prachtige kuststrook.

Busreizen, all inclusive vakanties en cruises

U kiest zelf hoe uw seniorenreis Kroatië er precies uit moet zien. Zo kunt u met de bus naar Istrië reizen voor een actieve wandel- of fietsvakantie met andere senioren, maar kunt u ook een all inclusive hotel in Dalmatië boeken. En vindt u het leuk om niet alleen Kroatië te verkennen, maar wilt u ook de landen in de regio bezoeken? Dan kunt u een cruise boeken. Onderweg ontspant u heerlijk op de luxe cruiseboot en als de boot aanmeert, kunt u iedere keer weer een ander gebied verkennen.

U kunt ook een rondreis door Kroatië boeken. In dit geval reist u met een groep senioren met de bus naar het prachtige land, om hier vervolgens met de bus diverse regio’s aan te doen. In iedere regio blijft u enkele dagen, om het gebied goed te verkennen. Een absolute aanrader als u meerdere regio’s in Kroatië wil bezoeken.