Goed Idee Reizen

Goed Idee Reizen is een reisorganisatie met een Christelijke grondslag die zich richt op “ ouderen”. Het is een groeiende reisorganisatie die de afgelopen jaren flink is gegroeid en nog steeds een gestage groei doormaakt. Goed Idee Reizen is van mening dat mensen boven de 50 jaar en ouder te weinig aandacht krijgen in de normale reiswereld. Daarom richt Goed Idee Reizen zich op de oudere reiziger en heeft zij als uitgangspunt dat zij echt wil luisteren naar de reiziger. Dit is een belangrijk uitgangspunt voor deze reisorganisatie en dit merkt u dan ook in het aanbod van hun reizen. Daarnaast zijn zij aangesloten bij het ANVR, bij de Stichting Garantiefonds Reisgelden (SGR) en het calamiteitenfonds.

Bij veel reisorganisatie ontbreekt het aan authenticiteit als het hun identiteit betreft. Dit is wat Goed Idee Reizen zo bijzonder maakt. Goed Idee Reizen is trots op haar identiteit en houdt zich hier dan ook aan vast. Dit merkt u aan het feit dat zij reizen aanbiedt welke specifiek gericht zijn op de doelgroep van 50+ en ouder. Het is belangrijk dat u vitaal en fit in orde bent. Dit is eigenlijk de enige eis die Goed Idee Reizen aan haar reizigers stelt. Het spreekt natuurlijk voor zich dat reizigers die kampen met loopproblemen niet deel kunnen nemen aan een wandelreis. Om niemand uit te sluiten biedt Goed Idee Reizen de reizen naar Israël aan voor alle leeftijden. Goed Idee Reizen wil zo het land van de Bijbel toegankelijk maken voor iedereen.

Voor iedereen van 50+

Bij Goed Idee Reizen is iedereen gelijk ondanks dat zij opereert vanuit een Christelijke grondslag. Hierdoor is iedereen boven de 50+ ongeacht geloofsovertuiging en achtergrond welkom. Deze reisorganisatie richt zich voornamelijk op groepsreizen en dit ziet u dan ook in haar reizen terug. U reist echt als groep samen en start en eindigt de dag samen. Hierdoor zijn de reizen uitermate geschikt voor singles en alleengaanden. Goed Idee Reizen biedt:

Duurzaam toerisme

Goed Idee Reizen biedt reizen aan welke bijdrage aan duurzaam toerisme. Haar luchtvaartmaatschappij TUIfly houdt zich mede verantwoordelijk voor de toekomst van vakantie bestemmingen en zet zich daarom uitgebreidt in om de uitstoot van vliegtuigen laag te houden. U kunt de milieubelasting van uw vliegreis compenseren op greenseat.nl. Reizen met Goed Idee Reizen is echt een goed idee. U kunt kiezen uit fantastische groepsreizen gericht op 50+ en u neemt gelijk een stukje klimaat behoudt mee.