koblenz duitsland

Seniorenreis Duitsland

Voor een ontspannen vakantie hoeft u helemaal niet ver van huis. U kunt namelijk ook een vakantie organiseren in ons buurland: Duitsland. Dit kan een actieve vakantie zijn, maar ook een seniorenreis Duitsland waarbij u helemaal tot rust komt. U bepaalt hoe uw perfecte vakantie in Duitsland eruit ziet.

 

Naar Duitsland? Bekijk eens het reisaanbod van deze aanbieders

Populaire bestemmingen voor ouderen in Duitsland

Populaire vakantiebestemmingen in Duitsland

Veel senioren die naar Duitsland reizen voor een ontspannen vakantie, gaan naar het Zwarte Woud, de Moezel, het Beierse Woud en Berlijn. Al deze vakantiebestemmingen zijn eenvoudig en snel te bereiken vanuit Nederland. Het Zwarte Woud Het Zwarte Woud is een bergachtig en bebost gebied dat in het zuidwesten van Duitsland ligt. U kunt hier heerlijk wandelen en fietsen, maar ook lekker ontspannen in de natuur. De Moezel De Moezel is een rivier die niet alleen door Duitsland, maar ook door Frankrijk en Luxemburg loopt. Zeker in de zomer is het heerlijk vertoeven aan de Moezel, aangezien het aan het water een stuk minder warm is. Het Beierse Woud Het Beierse Woud is een middelgebergte in Beieren. Het bergachtige gebied loopt langs de grens van Tsjechië en is de perfecte vakantiebestemming voor een actieve seniorenreis in Duitsland. Berlijn Berlijn is de bruisende hoofdstad van Duitsland. Er is veel te zien, te doen en te beleven in deze stad. U kunt hier bijvoorbeeld musea bezoeken, maar ook historische bezienswaardigheden bewonderen.

Een busreis, cruise of all inclusive vakantie

Veel senioren kiezen ervoor de bus naar Duitsland te nemen, door een busreis te boeken. Boekt u een busreis, dan hoeft u zelf niet naar Duitsland te rijden. Daar komt nog bij dat u onderweg lekker kunt ontspannen, bijvoorbeeld door wat te kletsen met uw medereizigers. Houdt u niet zo van het reizen met de bus? Dan kunt u ook een riviercruise boeken. In dit geval gaat u niet alleen naar Duitsland, maar vaart u ook langs andere landen in Europa. Overal waar u aanmeert, kunt u de omgeving verkennen. Een zeer veelzijdige vakantie! Tot slot kunt u er ook voor kiezen een all inclusive vakantie in Duitsland te organiseren. In dit geval is al het eten en drinken in uw hotel bij de totaalprijs van uw seniorenreis Duitsland inbegrepen.