busreizen

Busreizen voor senioren

Er zijn vele manieren om uw vakantiebestemming te bereiken. U kunt met het vliegtuig reizen, maar u kunt ook de trein nemen of gewoon in uw eigen auto naar uw vakantiebestemming rijden. Vindt u het prettig om naar uw vakantiebestemming te rijden, maar heeft u geen zin om zelf uren achter het stuur te zitten? Dan kunt u een van de vele busreizen voor senioren boeken.

Bekijk de beste busreizen bij onze partners

Wat is een busreis voor senioren?

Boekt u een busreis voor senioren, dan gaat u met de bus op pad. U neemt plaats en kletst met vele gezellige leeftijdsgenoten, terwijl de buschauffeur u naar uw eindbestemming brengt. Hier kunt u op eigen houtje verder gaan, maar u kunt ook kiezen voor een compleet georganiseerde busreis. In dit geval volgt u een reisplanning vol bezoekjes aan leuke steden en dorpen, bezienswaardigheden en eventueel sportieve activiteiten. Dit doet u samen met uw gezellige reisgezelschap. Er worden busreizen voor alle leeftijden aangeboden, maar er zijn ook busreizen specifiek voor senioren. Boekt u een busreis voor senioren, dan gaat u op pad met mensen van 55 jaar of ouder. Sommige reisorganisaties hanteren een hogere leeftijd voor de leeftijdsgrens, namelijk 60 jaar of 65 jaar.

Leuke bestemmingen voor uw busreis

De diverse touroperators die busreizen organiseren, waaronder Peter Langhout Reizen, Kras en OAD, bieden vele leuke busreizen aan. Hieronder zetten we enkele mogelijke bestemmingen voor uw busreis op een rijtje.

Een busreis naar Kroatië

In Kroatië zijn diverse prachtige gebieden te vinden, waaronder Istrië en Dalmatië. U kunt een busreis boeken waarbij u door het gehele land rijdt, maar u kunt ook een busreis naar Istrië of een busreis naar Dalmatië boeken.

Een busreis naar Oostenrijk

Er zijn diverse bestemmingen in Oostenrijk die u met de bus kunt bereiken. Denk hierbij aan de hoofdstad van het land, maar ook aan Tirol en Karinthië. Een busreis naar Oostenrijk is doorgaans een vrij actieve vakantie, vol wandel- en fietstochten.

Een busreis naar Frankrijk

Ook Frankrijk kunt u per bus bezoeken. U kunt met de bus naar Normandië reizen voor een ontspannen vakantie, maar er worden ook busreizen aangeboden naar grote steden als Parijs en Lille.