rijn boot

Bootreizen voor senioren

Er zijn diverse manieren om naar uw vakantiebestemming te reizen. Zo kunt u in het vliegtuig stappen, de auto nemen of met de bus reizen, maar is het ook mogelijk om met de boot van A naar B te reizen. De boot is niet het snelste vervoersmiddel, maar het is wel één van de meest comfortabele vervoersmiddelen. Reist u met de boot naar uw vakantiebestemming, dan komt u op en top ontspannen aan. Bovendien maakt u tijdens de reis vaak diverse tussenstops op mooie plekken!

Bekijk alle aanbieders met bootreizen

Cruises, Rijnreizen en andere bootreizen

Er zijn vele soorten bootreizen voor senioren. Wilt u een bootreis organiseren, dan kiest u eerst wat voor soort reis dit moet zijn. Ten eerste kunt u ervoor kiezen een cruise te maken. Maakt u een cruise, dan stapt u op een luxe en zeer grote boot, om vervolgens naar diverse bestemmingen te varen. U kunt met een cruiseboot naar een verre bestemming als Amerika of Afrika reizen, maar er worden ook veel cruisereizen binnen Europa aangeboden. Zo kunt u bijvoorbeeld ook met de boot over de Middellandse Zee varen, om diverse Europese bestemmingen op de route aan te doen.

uitzicht rijnvallei

Daarnaast kunt u ook kiezen voor een Rijnreis. Tijdens een Rijnreis vaart u niet over zee, maar verkent u de langste rivier van Europa. Deze rivier loopt onder andere door Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland en biedt u dan ook een zeer veelzijdige vakantie. Overigens zit u niet alleen op de boot, maar gaat u ook regelmatig aan land om de omgeving van de Rijn te verkennen. Dit kan wandelend, maar ook fietsend.

cruise senioren echtpaar

Zie ook:

Een bootreis voor senioren organiseren

Wilt u niet met het vliegtuig, met de auto of met de bus reizen, maar reist u liever met de boot naar uw vakantiebestemming? Organiseer dan een bootreis voor senioren. Door het grote aanbod bootreizen, kunt u altijd wel een reis vinden die bij u past en bovendien binnen uw budget valt. Maak een cruise of organiseer een Rijnreis en u heeft een vakantie om nooit te vergeten.