TUI

In 1876 werd Lissone opgericht en werd de basis van Nederlands oudste reisorganisatie genaamd TUI gelegd. TUI bestaat uit een fusie met Holland International en Arke. In 1997 is zij omgedoopt tot TUI en vanaf 2000 maakt Kras ook deel uit van het geheel. Tevens beschikt TUI over een eigen luchtvaartmaatschappij.

Luxe

TUI beschikt over een uitgebreid aanbod aan vakanties. Houdt u van luxe? Dan bent u bij TUI aan het goede adres. TUI is namelijk niet zomaar een standaard reisorganisatie, maar een hele bijzondere. Wat TUI zo bijzonder maakt is dat zij luxe clubvakanties aanbiedt. Bent u toe aan een vakantie welke is voorzien van alle luxe? Boekt u dan eens een reis bij Robinson. Dit is een onderdeel van TUI en biedt luxe clubvakanties aan. Hier kunt u onbezorgd genieten van alle rust en luxe.

Breed aanbod

TUI beschikt over een breed aanbod en biedt diverse vakanties aan. U kunt bij TUI kiezen uit: autovakanties, busreizen, vliegvakanties en nog veel meer. Er is altijd een reis die bij u past.TUI is een reisorganisatie waar van alles mogelijk is en zeker voor vijftigplussers is er veel te bieden.

Klantenservice

Bij TUI staat u als klant altijd centraal. U kunt altijd contact met TUI opnemen of het nu om gewone simpele of speciale vragen of wensen gaat. TUI biedt zeer luxueuze reizen aan. Vijftigplussers zijn voor TUI net zo belangrijk als alle andere reizigers en ze zet zich dan ook graag voor u in. . U kunt altijd terecht voor informatie en hulp. De klant helpen en tevreden houden is heel belangrijk voor TUI.