zwarte woud

Seniorenreis Zwarte Woud

Het Zwarte Woud, in het Duits ook wel ‘Schwarzwald' genoemd, is een dichtbebost gebied dat u in het zuidwesten van Duitsland vindt. In het Zwarte Woud komt u niet alleen veel dichte bossen tegen, maar zijn er bovendien veel indrukwekkende bergen. De combinatie van bossen en bergen maakt het gebied erg indrukwekkend. Wilt u uw vakantie doorbrengen in een prachtig, rustig en groen natuurgebied? Dan is een seniorenreis Zwarte Woud zeker iets voor u.

Bekijk de aanbieders met reizen naar het Zwarte Woud

Een ontspannen vakantie in een prachtige omgeving

Het Zwarte Woud is een groen gebied, waar u vele prachtige natuurverschijnselen tegenkomt. Denk hierbij aan bergen en bossen, maar ook aan watervallen, meertjes, kabbelende beekjes en sterk stromende rivieren. Komt u pas echt tot rust als u een paar dagen in de rustige en groene natuur doorbrengt? Dan kunt u een seniorenreis Zwarte Woud boeken om optimaal te genieten van uw vakantie.

In het Zwarte Woud kunt u fietsen, maar ook heerlijk wandelen. Is uw conditie niet meer wat het geweest is, dan raden wij u aan een wandelvakantie te organiseren in het Zwarte Woud. Fietsen kan namelijk vrij vermoeiend zijn, gezien de vele bergen in het natuurgebied.

Met de auto of bus naar het Zwarte Woud

De meeste mensen reizen met de auto of bus naar het Zwarte Woud. Vindt u het niet prettig om zelf naar Duitsland te moeten rijden? Dan kunt u een busreis boeken. In dit geval hoeft u zelf niet met de auto naar het Zwarte Woud te rijden, maar wordt u vervoerd per bus. U ontspant samen met uw medepassagiers achterin de bus en de chauffeur zorgt ervoor dat u snel in het Zwarte Woud bent. Eenmaal in het Zwarte Woud reist u rond met de bus, zodat u zo veel mogelijk van het mooie gebied kunt zien.

Er zijn diverse reisorganisaties die busreizen aanbieden naar het Zwarte Woud. Dit zijn onder andere OAD, Kras en Peter Langhout Reizen.