beierse woud

Seniorenreis Beierse Woud

In de winter is het Beierse Woud een bekend skigebied, maar ook in het voorjaar en in de zomer kunt u hier een geweldige vakantie organiseren. Gaat u in het voorjaar of in de zomer naar het Beierse Woud, dan kunt u optimaal genieten van de prachtige natuur die u in dit gebied vindt. U kunt mooie wandelingen maken door het bosachtige gebied, maar u kunt hier ook fijn fietsen. En wilt u zo veel mogelijk van het gebied zien, zonder dat u overal naartoe moet wandelen of fietsen? Dan boekt u een busreis door het Beierse Woud.

Naar het Beierse Woud? Bekijk eens deze reizen!

Met de bus door het Beierse Woud

Reist u met de bus door het Beierse Woud, dan kunt u zo veel mogelijk van dit mooie en rustige gebied zien. U reist niet alleen met de bus vanuit Nederland naar Duitsland, maar wordt bovendien in het Beierse Woud met de bus van A naar B gebracht. Onderweg stopt u om te eten en te overnachten, maar ook om steden te verkennen, te wandelen in de natuur en eventueel andere sportieve activiteiten te organiseren.

Het aanbod busreizen in het Beierse Woud is erg groot. Kras biedt diverse busreizen aan, maar ook OAD en Peter Langhout Reizen hebben busreizen in deze Duitse regio in het aanbod. U heeft dan ook meer dan voldoende keuze als u een seniorenreis Beierse Woud met de bus wil boeken.

Ontspannen in de rustige en groene natuur

In het Beierse Woud vindt u diverse grote steden en leuke dorpen, maar komt u voornamelijk rustige en zeer groene natuurgebieden tegen. Hier kunt u tot rust komen door een wandeling of fietstocht te maken, maar ook door met de bus doorheen te rijden. En overnacht u in een van de vele luxe hotels in het Beierse Woud? Dan slaapt u in een rustige en op en top groene omgeving, waar u wakker wordt gemaakt door de fluitende vogeltjes.