berlijn brandenburger tor

Seniorenreis Berlijn

Berlijn is de hippe en bruisende hoofdstad van Duitsland. In de stad vindt u vele musea, maar zijn ook vele historische bezienswaardigheden. Wilt u een vakantie vol kunst, cultuur en historie organiseren, zonder dat u hier ver voor moet reizen? Dan is een seniorenreis Berlijn zeker iets voor u. In een mum van tijd bent u vanuit uw woonplaats in Nederland in deze hoofdstad van kunst, cultuur en geschiedenis.

Naar Berlijn? Bekijk eens deze reisorganisaties met geschikte reizen voor senioren

Met de bus naar Berlijn

U kunt zelf met de auto naar Berlijn reizen, maar dan moet u uw auto hier wel ergens kunnen parkeren. Ook kan het stressvol zijn om in het drukke stadscentrum van Berlijn te moeten rijden. Wilt u wel met de auto naar Berlijn reizen, maar wilt u liever niet zelf rijden? Dan kunt u een busreis naar Berlijn boeken. Dit kan bij reisorganisaties als Kras, OAD en Effeweg.nl.

OAD biedt bijvoorbeeld een 5-daagse busreis naar Berlijn aan, waarbij u veel vrije tijd heeft. Deze busreis wordt compleet gemaakt met een bezoek aan Potsdam en een stadsrondrit in Berlijn met een Nederlands sprekende gids. Effeweg.nl biedt meerdere busreizen naar Berlijn aan, van vier en vijf dagen. Deze reisorganisatie heeft zelfs een busreis die in de winter georganiseerd wordt, zodat u de vele kerstmarkten in de Duitse hoofdstad kunt bezoeken. Kras heeft een voordeelreis naar Berlijn. Boekt u deze reis, dan kunt u extra voordelig met de bus richting Berlijn reizen. Hier overnacht u in een comfortabel viersterrenhotel.

Luxe overnachten in Berlijn

Boekt u een busreis naar Berlijn, dan hoeft u geen hotel meer te boeken in de Duitse hoofdstad. Reist u zelf naar Berlijn, bijvoorbeeld met de auto, dan boekt u uw eigen hotel. Dit betekent dat u zelf kunt kiezen in welk luxe hotel u overnacht. We zetten enkele opties voor u op een rijtje.

Hotel Bristol Berlin

Hotel Bristol Berlin is een luxe viersterrenhotel met een zeer gunstige locatie, namelijk aan de beroemde Kurfürstendamm. In de directe omgeving van het hotel vindt u winkels, restaurants en diverse theaters.

Hotel Berlin

Hotel Berlin is een comfortabel viersterrenhotel met moderne kamers. Het hotel ligt in de directe omgeving van Kurfürstendamm. In de omgeving van het hotel is het wat rustiger, maar vanuit uw hotel bent u wel in een mum van tijd op de Kurfürstendamm.

Hotel Adlon Kempinski Berlin

Hotel Adlon Kempinski Berlin is een zeer bekend vijfsterrenhotel. Dit hotel ligt in het Berlijnse stadsdeel Mitte, direct naast de Brandenburger Tor. Het is een op en top luxe accommodatie met een zeer gunstige ligging.