normandie

Seniorenreis Normandië

Normandië is een zeer veelzijdige vakantiebestemming. In de Noord-Franse regio komt u vele sprookjesachtige bezienswaardigheden tegen, maar zijn er bovendien veel stranden. Enkele stranden, namelijk de invasiestranden van D-Day, zijn erg bekend en zeker de moeite waard om te bezoeken. Tijdens een seniorenreis Normandië combineert u historie, natuur, ontspanning en lekker eten met elkaar, voor een onvergetelijke vakantie.

Tip: Bekijk de aanbieders voor een mooie reis naar Normandië

Historie, natuur en ontspanning in Normandië

In Normandië vindt u vele historische bezienswaardigheden. Denk hierbij onder andere aan de invasiestranden van D-Day, die u zeker moet bezoeken als u in de Noord-Franse regio bent. Daarnaast vindt u in de Franse regio vele prachtige natuurgebieden. Denk hierbij aan bosgebieden, maar ook aan bergachtige gebieden met prachtige rotsen.

Tot slot kunt u in Normandië ook goed ontspannen. In de regio vindt u namelijk ook veel mooie stranden en diverse natuurgebieden waar u lekker tot rust kunt komen. Bijvoorbeeld door hier een wandeling te maken, door er een rondje te fietsen of door er gewoon eens fijn te overnachten in de rustige en groene natuur. Een seniorenreis Normandië is dan ook zeker veelzijdig te noemen.

Met de bus naar Normandië

U kunt met de auto naar Normandië reizen, maar u kunt er ook voor kiezen een busreis te boeken. Boekt u een busreis naar Normandië, dan wordt u in een grote bus naar de Noord-Franse regio gebracht. De reisleider aan boord kan u alles vertellen over de vele bezienswaardigheden die u onderweg tegenkomt en zorgt er bovendien voor dat de buschauffeur bij de leukste bezienswaardigheden stopt, zodat u deze bezienswaardigheden van dichtbij kunt bekijken.

Er zijn diverse reisorganisaties die busreizen naar Normandië aanbieden. Dit zijn onder andere Peter Langhout Reizen, Kras en OAD. De meeste busreizen duren zeven dagen, maar er zijn ook kortere busreizen van vijf dagen. Hoe langer uw vakantie, des te meer u van het prachtige Normandië kunt zien.