corsica

Seniorenreis Corsica

Corsica is het grootste eiland van Frankrijk. Het eiland ligt tussen het Italiaanse eiland Sardinië en het vasteland van Italië. En hoewel het eiland bij Frankrijk hoort, ligt het 180 kilometer van het land verwijderd. Door de ligging van het eiland, is het klimaat van Corsica erg aangenaam. In de zomer is het hier 25 tot 30 graden en in het voor- en najaar is het ook nooit echt koud. Temperaturen onder het nulpunt komen in ieder geval niet voor op het mooie eiland.

Naar Corsica? Ontdek de reizen van deze aanbieders.

Corsica: een mooi en veelzijdig eiland

Op Corsica vindt u maar liefst 1000 kilometer aan kust. Wilt u een vakantie vol zon, zee en strand organiseren, dan zit u zeker goed op dit eiland. Verder vindt u op Corsica veel mooie rotspartijen, grillige bergen met hoge toppen en schattige dorpjes. Het eiland wordt niet voor niets ‘Île de beauté’, ofwel het ‘Franse eiland van de schoonheid’, genoemd. Als u een seniorenreis Corsica boekt, komt u er vanzelf achter dat het eiland deze bijnaam zeer terecht heeft gekregen.

Veel mensen die een seniorenreis Corsica boeken, doen dit om lekker te ontspannen op het strand. U kunt echter ook een actieve vakantie op het eiland organiseren. Zo kunt u vele mooie wandel- en fietstochten maken op Corsica, om het eiland goed te leren kennen.

Comfortabele hotels en appartementen op Corsica

Corsica is een toeristisch eiland. Er zijn dan ook vele hotels en appartementen te vinden op het Franse eiland van de schoonheid. Kiest u voor een groepsreis of busreis naar Corsica? Dan is een verblijf los boeken uiteraard niet nodig.

Hieronder zetten we enkele accommodaties voor u op een rijtje.

Hotel Bartaccia in Propriano

Hotel Bartaccia is een comfortabel viersterrenhotel met ruim zwembad en mooie tuin. Het hotel heeft een mooi restaurants, waar de kok de lekkerste, traditionele gerechten serveert.

Vakantiepark Acqua Linda et Acqua Bella in Poggio-Mezzana

Acqua Linda et Acqua Bella is een driesterren vakantiepark met een eigen zwembad en een gunstige ligging in de buurt van het strand. Het vakantiepark is erg rustig.

Salina Bay appartementen in Porto Vecchio

Slaapt u liever in een appartement met eigen keuken? Dan kunt u een appartement boeken op het complex Salina Bay. Dit complex is modern en heeft een ruim zwembad met meer dan voldoende ligbedden.