parijs

Seniorenreis Parijs

Parijs wordt ook wel de stad van de liefde genoemd. Dit is niet voor niets het geval. Parijs heeft namelijk een bijzondere en zeer romantische sfeer. Het is dan ook een geliefde vakantiebestemming bij stelletjes. Niet alleen jonge stelletjes kunnen zich goed vermaken in deze sfeervolle stad: ook stelletjes op leeftijd kunnen een onvergetelijke seniorenreis Parijs organiseren. En heeft u geen partner? Dan kunt u met een gezellig reisgezelschap richting Parijs trekken, voor een gezellige citytrip.

Bekijk de verzorgde reizen naar Parijs

Een vakantie vol highlights

In Parijs vindt u vele toeristische highlights. Denk hierbij aan de Eiffeltoren, maar ook aan de Arc de Triomphe, de Notre Dame en het Louvre. Boekt u een seniorenreis Parijs, dan kunt u alle bijzondere bezienswaardigheden in de stad bewonderen. U reist van highlight naar highlight en ziet vanzelf waarom Parijs zo’n populaire citytrip vakantiebestemming is.

Houdt u van kunst en cultuur? Dan zit u ook zeker goed in Parijs. In de stad vindt u namelijk vele bekende musea, waaronder het Louvre en Musée d’Orsay. Of u nu van moderne kunst, abstracte kunst of historie houdt: in Parijs is er voor ieder wat wils.

Leuke hotels in Parijs

In de hoofdstad van Frankrijk vindt u vele leuke hotels. Denk hierbij aan luxe hotels, maar ook aan eenvoudige accommodaties. Hieronder zetten we enkele leuke hotels in de stad van de liefde voor u op een rijtje.

Hotel Minerve in het 5e arrondissement in Parijs

Hotel Minerve is een driesterrenhotel dat in het 5e arrondissement van Parijs ligt, tegenover het Maison de Mutualité. Het hotel is vrij eenvoudig, maar wel comfortabel.

Holiday Inn Paris Gare de l’Est in het 10e arrondissement in Parijs

Viersterrenhotel Holiday Inn Paris Gare de l’Est ligt tegenover een metrostation. Pakt u de metro in dit station, dan reist u gemakkelijk en snel naar de vele bezienswaardigheden in de stad.

Hotel Belambra City – Magendie in het 13e arrondissement in Parijs

Hotel Belambra City – Magendie is een eenvoudig tweesterrenhotel. Het hotel heeft een zeer gunstige ligging: de populaire straat Rue Mouffetard is slechts 10 minuten lopen.