tirol

Seniorenreis Tirol

Tirol is een deelstaat of Bundesland in Oostenrijk. De hoofdstad van de deelstaat is Innsbruck. Dit is tevens de grootste stad van de deelstaat. Tirol maakt deel uit van de historische regio met dezelfde naam, die u ook deels in Italië vindt. De deelstaat van Oostenrijk vormt het meest oostelijke deel van deze historische regio.

De regio Tirol staat bekend om zijn grote hoeveelheid groen. U kunt hier dan ook heerlijk genieten van de natuur, bijvoorbeeld door een mooie wandeling te maken. De meeste accommodaties die u in de regio vindt, zijn gevestigd in groene natuurgebieden. Door in een van deze accommodaties te overnachten, komt u heerlijk tot rust.

Wilt u graag naar Tirol? Bekijk eens het reisaanbod van:

Met de bus naar Tirol

Er worden veel busreizen georganiseerd naar het prachtige Tirol. Dit komt niet alleen omdat deze vakantiebestemming absoluut de moeite waard is om eens te bezoeken, maar ook omdat Tirol een gunstige ligging heeft. Vanuit Nederland bent u in een mum van tijd in de groene deelstaat van Oostenrijk.

Er zijn diverse touroperators die busreizen naar Tirol aanbieden. Dit zijn onder andere OAD en Peter Langhout Reizen. Zeker Peter Langhout Reizen heeft een groot aanbod busreizen naar Tirol. Met deze reisorganisatie kunt u 7 dagen naar het groene gebied in Oostenrijk, maar ook langer. Er worden bijvoorbeeld ook busreizen van 8 dagen aangeboden.

Overnachten in de natuur

Boekt u een seniorenreis Tirol, dan kunt u heerlijk overnachten in de natuur. De regio is zo groen en uitgestrekt, dat de meeste accommodaties in Tirol in een zeer rustige en groene omgeving gevestigd zijn. Hieronder zetten we enkele leuke accommodaties in Tirol voor u op een rijtje.

Landhaus Dornau in Mayrhofen

Landhaus Dornau is een driesterrenhotel dat gevestigd is in een prachtig landhuis. Dit landhuis ligt in een zeer groene en rustige omgeving, waar u heerlijk tot rust kunt komen.

Gerloserhof in Gerlos

Gerloserhof is een gezellig driesterrenhotel dat aan de voet van een hoge berg ligt. Het hotel is vrij groot, maar toch erg gemoedelijk. De eigenaar van het hotel maakt graag een zelfgemaakte strüdel voor u!

Feriendorf Wildschönau in Wiederau

Overnacht u liever in een ruime bungalow tijdens uw seniorenreis Tirol? Dan kunt u een vakantiewoning boeken op het complex Feriendorf Wildschönau, dat in een groene en rustige omgeving ligt.