karinthie

Seniorenreis Karinthië

Karinthië is de meest zuidelijke deelstaat van Oostenrijk. Omdat de regio in het uiterste zuiden van het land ligt, is het hier over het algemeen warmer dan in de rest van Oostenrijk. En dit is maar goed ook, want in Karinthië vindt u vele prachtige meren. U kunt in deze meren zwemmen, maar u kunt er ook omheen wandelen als u niet zo van zwemmen houdt. De groene gebieden om de meren heen zijn prachtig om al wandelend te verkennen.

Boek uw reis naar Karinthië bij één van deze reisbureaus

Een actieve of ontspannen vakantie in Karinthië

Boekt u een seniorenreis Karinthië, dan kunt u helemaal zelf kiezen hoe uw vakantie eruit moet zien. U kunt een actieve vakantie organiseren, maar u kunt er ook voor kiezen om optimaal te ontspannen in de meest zuidelijke deelstaat van Oostenrijk. Organiseert u een actieve vakantie, dan kunt u iedere dag een mooie wandel- of fietstocht maken. In Karinthië zijn meer dan genoeg groene gebieden die zich hier uitstekend voor lenen. Ontspant u liever wat meer, dan kunt u iedere dag een van de tweehonderd meren in de regio bezoeken. Hier kunt u heerlijk tot rust komen.

Met de bus naar Karinthië

Er worden veel busreizen naar Karinthië aangeboden. Reist u met de bus naar deze regio, dan hoeft u zich geen zorgen te maken om de lange reis. U neemt plaats in de bus en de buschauffeur zorgt ervoor dat u veilig en comfortabel in het prachtige Karinthië arriveert.

Eenmaal in Karinthië kunt u uw eigen weg gaan, maar er zijn ook veel reisorganisaties die complete rondreizen met de bus aanbieden. Boekt u een complete rondreis met de bus, dan wordt u in Karinthië van highlight naar highlight gebracht. U bezoekt leuke steden en schattige dorpen, maar ook prachtige natuurgebieden. Hier maakt u samen met uw reisgezelschap een prachtige wandeling door het vele groen dat Karinthië te bieden heeft.

Enkele reisorganisaties die busreizen naar Karinthië aanbieden, zijn OAD, Kras en Peter Langhout Reizen. Wilt u met de bus naar de meest zuidelijke deelstaat van Oostenrijk, dan kunt u uw seniorenreis Karinthië bij een van deze touroperators boeken.