Seniorenreis Wenen

De gehele wereld kent de prachtige stad Wenen als de hoofdstad van de muziek. In de hoofdstad van Oostenrijk kunt u niet alleen vele prachtige theaters bewonderen, maar kunt u ook een van de vele muziekconcerten bezoeken. En houdt u niet zo van muziek, maar wel van historische bouwwerken? Dan is Wenen ook zeker een geschikte vakantiebestemming voor u. In de oude en romantische stad bewondert u vele bijzondere gebouwen, waaronder het beroemde Schloss Schönbrunn van keizerin Sisi.

Naar Wenen op seniorenreis? Bekijk eens deze reisbureaus

Met de bus naar Wenen

U kunt naar Wenen vliegen, maar u kunt er ook voor kiezen om met de bus naar de stad te reizen. Organiseert u een seniorenreis Wenen met busreis, dan heeft u twee mogelijkheden. Ten eerste kunt u ervoor kiezen een complete busreis te organiseren, inclusief gids. Boekt u een complete busreis, dan volgt u een vast reisschema in Wenen. U hoeft niets te doen, maar u wordt met de bus naar diverse highlights vervoerd. Er gaat ook een gids mee, die u alles over deze bezienswaardigheden kan vertellen.

Heeft u liever wat meer vrijheid bij het organiseren van uw seniorenreis Wenen? Dan kunt u ervoor kiezen met de bus naar de stad te reizen en hier vervolgens uw eigen ding te doen. Er zijn diverse reisorganisaties die busreizen aanbieden naar Wenen, waaronder Flixbus.

Romantisch overnachten in Wenen

Wilt u liever op individuele reis naar Wenen? Met bijvoorbeeld de auto of het vliegtuig. In het historische Wenen vindt u vele oude gebouwen, met een romantische uitstraling. De kans is groot dat het hotel waar u in Wenen overnacht, ook van grote historische waarde is. Hieronder zetten we enkele oude en romantische hotels in Wenen voor u op een rijtje.

Austria Trend Hotel Rathauspark Wien

Austria Trend Hotel Rathauspark Wien is een viersterrenhotel met een moderne inrichting. Het hotel is in een prachtig pand gevestigd, dat een rijke geschiedenis heeft. Ook heeft het hotel een gunstige ligging.

Hotel Josefshof am Rathaus

Ook Hotel Josefshof am Rathaus heeft een zeer moderne inrichting. Van buiten ziet het hotel er echter heel anders uit: het viersterrenhotel heeft een prachtige, zeer oude gevels met gouden geschrift.

Arthotel ANA Adlon Vienna

Arthotel ANA Adlon Vienna is gevestigd in een oud en romantisch gebouw. Het interieur van het viersterrenhotel is zeer klassiek en brengt u echt een beetje terug in de tijd. Een aanrader!