azoren

Seniorenreis Azoren

De Azoren zijn diverse eilanden, die samen een archipel vormen en in de Atlantische Oceaan liggen. De eilanden horen officieel bij Portugal, maar liggen ver van dit land verwijderd. De eilandengroep bestaat uit negen bewoonde eilanden, maar ook uit acht onbewoonde eilanden. Boekt u een seniorenreis Azoren, dan zit u op een van de prachtige bewoonde eilanden van de eilandengroep.

Ontdek het aanbod van de aanbieders met reizen naar de Azoren

Ontspannen op een groen eiland

De diverse eilanden die bij de Azoren horen, hebben één ding met elkaar gemeen. Zo zijn alle eilanden van de Azoren op en top groen. Wilt u uw welverdiende vakantie in een rustige en groene omgeving doorbrengen? Dan zit u zeker goed op de Azoren. Het maakt niet uit op welk eiland u verblijft: kunt hier heerlijk wandelen, fietsen en gewoon ontspannen in de natuur. En wilt u even ontspannen op het strand? Dan is dit ook mogelijk, want er zijn diverse hotels gevestigd aan de stranden van de Azoren.

Vele verschillende hotels op de Azoren

Op de negen bewoonde eilanden van de Azoren zijn vele verschillende hotels te vinden. Een groot deel van deze hotels is gevestigd in Ponta Delgada. Dit is de grootste stad van de Azoren, die gevestigd is op het oostelijke eiland met de naam São Miguel. Hieronder zetten we enkele hotels in Ponta Delgada voor u op een rijtje. Goed om te weten: ook in andere steden zijn vele leuke hotels te vinden. U bent dus niet verplicht uw seniorenreis Azoren in Ponta Delgada door te brengen.

Azoris Royal Garden

Het moderne hotel Azoris Royal Garden ligt net naast het centrum van Ponta Delgada. Vanuit het hotel bent u in een mum van tijd in het centrum, maar in de directe omgeving is het wel lekker rustig.

Hotel Talisman

Hotel Talisman ligt middenin het prachtige centrum van Ponta Delgada. Staat u op het dakterras van het hotel, dan heeft u een prachtig uitzicht op de stad. Op het dakterras vindt u tevens een mooi zwembad.

Hotel Vila Nova

Vanuit Hotel Vila Nova loopt u zo het centrum van Ponta Delgada in. Het hotel is schoon, heeft een goede prijs-kwaliteitverhouding en heeft bovendien zeer vriendelijk personeel.