madeira

Seniorenreis Madeira

Madeira is een eiland dat in de Atlantische Oceaan ligt. Het eiland ligt ongeveer 700 kilometer van het westen van Afrika verwijderd en, hoewel het eiland bij Portugal hoort, ligt het ook ongeveer 850 kilometer van de Portugese kust. Het eiland is erg populair onder Nederlandse toeristen en dit is niet voor niets. Op Madeira vindt u namelijk niet alleen mooie kiezelstranden, maar ook mooie natuurgebieden. Ook is het klimaat op het eiland zeer mild. De temperatuur op Madeira ligt vrijwel altijd tussen de 16 en 22 graden, ook in de winter.

Bekijk de verschillende reisaanbieders naar Madeira

De natuur van Madeira verkennen

De kust van Madeira bestaat voornamelijk uit rotswanden. Dit ziet er prachtig uit, maar het betekent ook dat er vrijwel geen zandstranden aanwezig zijn op het eiland. De meeste mensen die een seniorenreis Madeira boeken, doen dit dan ook om de prachtige natuur op het eiland te verkennen.

Op het eiland vindt u mooie bossen, maar ook prachtige berggebieden. Deze kunt u al wandelend of fietsend verkennen, maar u kunt natuurlijk ook een auto huren om de bergachtige natuur op het eiland te zien. Door een auto te huren, hoeft u zich minder in te spannen en kunt u toch zo veel mogelijk van Madeira zien.

Accommodaties op Madeira

Madeira is niet zo toeristisch als veel andere eilanden in de buurt, maar toch zijn er vele verschillende accommodaties te vinden op het eiland. Denk hierbij aan luxe hotels, maar ook aan appartementen. We zetten enkele populaire accommodaties op het eiland voor u op een rijtje. Wellicht zit de ideale accommodatie voor uw seniorenreis Madeira hier ook wel tussen.

Four Views Oasis

Four Views Oasis ligt direct aan zee. Vanuit uw hotelkamer of appartement heeft u dan ook een prachtig uitzicht. Ontspannen doet u aan het ruime zwembad van het hotel of in het restaurant van Four Views Oasis.

RIU Palace Madeira

RIU Palace Madeira is een luxe accommodatie met een prachtig uitzicht op zee. Zit u op het panoramische terras van het hotel, dan kunt u een groot deel van de zee zien. Ook heeft dit hotel vele luxe faciliteiten.

Madeira Panoramico

Madeira Panoramico ligt in een rustige omgeving, direct aan de Atlantische Oceaan. Wilt u wat meer drukte om u heen? Dan loopt u gewoon naar het centrum van Funchal, dat in de directe omgeving van het hotel ligt.