cruise

Zeecruises voor senioren

U wilt graag een groot gebied verkennen, maar u heeft geen zin om meerdere keren het vliegtuig te moeten nemen, ver te moeten rijden met de auto of urenlang in de bus te moeten zitten. Als u een ontdekkingsreis wil maken waarbij u heerlijk kunt ontspannen, is een zeecruise zeker iets voor u. U vaart naar diverse prachtige steden, schattige dorpen en mooie natuurgebieden voor een avontuurlijke vakantie, maar dan wel op een ontspannen manier.

Mee op zeecruise? Bekijk de aanbiedingen van:

Ontspannen op avontuur

U wilt dolgraag zo veel mogelijk van de wereld zien, maar u ziet het niet zitten om uren in een auto rond te rijden of een lange busreis te moeten maken. Als u ontspannen op avontuur wil, kunt u een zeecruise boeken. U vaart naar diverse prachtige bestemmingen, maar u kunt onderweg wel heerlijk tot rust komen. Cruiseschepen zijn namelijk van alle gemakken voorzien. U kunt hier heerlijk eten en drinken, maar ook zwemmen en vaak zelfs naar de bioscoop of naar het theater. Tijdens het varen hoeft u  zich in ieder geval niet te vervelen, maar geniet u optimaal van uw welverdiende vakanties.

Zeecruises binnen en buiten Europa

U kunt zelf kiezen welke reis u wil maken tijdens uw cruise. Zo kunt u een bepaald gebied binnen Europa verkennen, maar kunt u ook een zeecruise buiten Europa boeken. Er gaan bijvoorbeeld ook cruiseboten naar Noord-Amerika, Zuid-Amerika, Afrika, Azië en zelfs IJsland.

Ook kunt u zelf kiezen hoe lang u een cruise wil maken. De meeste cruises binnen Europa duren één tot twee weken. Zeecruises voor senioren buiten Europa duren doorgaans wat langer, simpelweg omdat u in dit geval meer kilometers af moet leggen met de boot. Wilt u een cruise maken buiten Europa, dan bent u doorgaans twee tot drie weken onderweg. Vergelijk diverse zeecruises voor senioren met elkaar en u vindt vanzelf een cruisevakantie die bij u past en bovendien binnen uw budget valt.