cinque terre

Busrondreizen voor senioren

U kunt de hele tijd in dezelfde omgeving blijven als u op vakantie bent, maar u kunt er ook voor kiezen een rondreis te boeken. Tijdens een rondreis blijft u niet de hele tijd in dezelfde omgeving, maar reist u binnen een bepaald land, op een specifiek eiland of in een bepaalde regio rond. Op deze manier kunt u écht kennismaken met uw vakantiebestemming, door de verschillende facetten van het land, het eiland of de regio te ontdekken.

Een busrondreis wordt veel gekozen door senioren. Vaak zijn de maaltijden (ontbijt & diner) inbegrepen, heerlijk genieten met een leuke groep reizigers van een mooie omgeving of indrukwekkend land!

Ook een rondreis met de bus? Bekijk deze reizen bij deze reisbureaus:

Met de bus op pad

Veel senioren vinden het erg comfortabel om met de bus rond te reizen. Het is minder stressvol dan het reizen met het vliegtuig en omdat u zelf niet hoeft te rijden, is het minder belastend dan het rondreizen met de auto. U stapt in de bus, de buschauffeur brengt u naar uw volgende bestemming en hier kunt u weer uitstappen. Onderweg kunt u muziek luisteren, een boekje lezen, een puzzel maken of gewoon kletsen met uw reisgenoten.

Er zijn verschillende soorten busrondreizen voor senioren. Boekt u een complete busreis, dan reist u met de bus naar uw vakantiebestemming. Hier reist u vervolgens met de bus verder rond. Boekt u een bus vliegreis, dan reist u met het vliegtuig naar uw vakantiebestemming. Hier staat er een bus voor u klaar, waar u vervolgens verder mee rondreist. Voor een verre vakantiebestemming kunt u beter een vlieg busreis boeken. Wilt u wat dichter bij huis op rondreis, dan kunt u een complete busreis boeken.

Leuke bestemmingen voor uw busrondreis

Er zijn diverse reisorganisatie die busrondreizen voor senioren aanbieden. Denk hierbij aan Peter Langhout Reizen, OAD en Kras. Hieronder zetten we enkele leuke bestemmingen voor uw busrondreis op een rijtje, zodat u alvast wat inspiratie op kunt doen voor het boeken van uw vakantie.

ravenna

Een 10-daagse busrondreis naar de Adriatische kust

De Adriatische kust is een kuststreek in Italië. Boekt u deze busrondreis, dan bezoekt u diverse steden en dorpen die in deze kuststreek liggen. Denk hierbij aan Ravenna, Gubbio en Gradara.

budapest

Een 10-daagse busrondreis naar het Balatonmeer en Budapest

Boekt u deze busrondreis, dan reist u naar het Balatonmeer en naar de bruisende stad Budapest. De stad Budapest verkent u met een Nederlands sprekende gids, die u alles kan vertellen over de hoofdstad van Hongarije.

tossa de mar

Een 12-daagse busrondreis naar de Spaanse kust

Spanje heeft een schitterende kustlijn. Als u deze busrondreis boekt, verkent u een groot deel van de Spaanse kust. Tip: u kunt deze busrondreis ook in de winter boeken.