alhambra granada

Vlieg busreizen voor senioren

U kunt met het vliegtuig naar uw vakantiebestemming reizen, maar u kunt ook de bus nemen. Boekt u een vlieg busreis voor senioren, dan combineert u deze twee vervoersmiddelen met elkaar. Meer over deze unieke vakantie, leest u op deze pagina.

Bekijk direct de vlieg busreizen bij deze reisorganisaties

Wat is een vlieg busreis voor senioren?

Boekt u een vlieg busreis, dan vliegt u eerst naar uw vakantiebestemming. Als u uit het vliegtuig stapt, staat er een grote touringbus voor u klaar. In deze bus reist u van A naar B. Een vlieg busreis is in feite een soort rondreis, waarbij twee vervoersmiddelen met elkaar gecombineerd worden. U legt de grote afstand tussen Nederland en uw vakantiebestemming af met het vliegtuig, om vervolgens met de bus een rondreis te maken.

Een vlieg busreis voor senioren richt zich specifiek op mensen van 55 jaar en ouder. Dit betekent dat u deze reis enkel kunt boeken als u minimaal 55 jaar oud bent. De mensen in uw reisgezelschap vallen allemaal in dezelfde leeftijdscategorie.

Leuke bestemmingen voor vlieg busreizen voor senioren

Organiseert u een busreis, dan kunt u vaak niet zo ver van huis. Met een bus rijdt u namelijk niet zo snel en dit betekent dat u langer onderweg bent. Boekt u een vlieg busreis, dan kunt u wel wat verder reizen. Het langste stuk van de reis legt u namelijk met het vliegtuig af.

Hieronder zetten we enkele leuke bestemmingen voor vlieg busreizen voor senioren op een rijtje. Door onderstaande tekst door te lezen, krijgt u wellicht inspiratie om een leuke vlieg busreis voor senioren te boeken.

Een vlieg busreis naar Madeira

Boekt u een vlieg busreis naar Madeira, dan vliegt u eerst naar dit eiland. Vervolgens wordt u met de bus naar diverse mooie natuurgebieden op het eiland gebracht, waar u door een gids wordt rondgeleid.

moskou

Een vlieg busreis naar Moskou en Sint Petersburg

Heeft u de steden Moskou en Sint Petersburg altijd al eens willen zien? Dan kunt u een vlieg busreis naar Rusland boeken. U maakt eerst een vliegreis en reist vervolgens verder met de bus.

sardinie

Een vlieg busreis naar Sardinië

U kunt ook het Italiaanse eiland Sardinië verkennen tijdens een vlieg busreis. Eerst vliegt u naar het eiland toe, om vervolgens met de bus naar diverse hoogtepunten op het eiland te reizen.