forum romanum

Excursiereizen voor senioren

Er zijn diverse reisorganisaties die excursiereizen voor senioren aanbieden. Boekt u een excursiereis voor senioren, dan reist u met de bus naar diverse bezienswaardigheden in een bepaald land of een specifieke regio. Gaat u bijvoorbeeld naar Kroatië, dan reist u hier met de bus rond om diverse steden, dorpen en natuurgebieden te bewonderen.

Ga mee op excursiereis met één van de volgende reisorganisaties

Op excursie met leeftijdsgenoten

Vindt u het prettig om met leeftijdsgenoten rond te reizen? Over het algemeen kiezen vooral 50+'ers voor een busexcursiereis. U komt dan ook vrijwel altijd in een reisgezelschap met veel leeftijdsgenoten terecht. Tijdens de excursiereizen is de kans dan ook groot dat u een klik heeft met uw reisgezelschap. U ontdekt niet alleen een prachtig land of een mooie regio, maar doet tijdens uw vakantie ook nieuwe kennissen & vriendschappen op. Dit maakt de reis nog waardevoller!

Voorbeelden van leuke excursiereizen voor senioren

U kunt een excursiereis in eigen land organiseren, maar u kunt er ook voor kiezen naar het buitenland te gaan en hier met de bus rond te reizen. We zetten graag enkele voorbeelden van leuke excursiereizen op een rijtje, zodat u wat inspiratie op kunt doen voor het boeken van uw vakantie.

Een excursiereis naar Wenen
Wenen is de hoofdstad van de klassieke muziek. Boekt u een excursiereis naar Wenen, dan bezoekt u diverse bezienswaardigheden in de stad. Ook komt u net buiten de stad, waar het een stuk rustiger is.

Een excursiereis naar de Zwitserse Alpen
Deze excursiereis kunt u in de winter boeken, als er veel sneeuw op de bergen van de Zwitserse Alpen ligt. U reist niet alleen met de bus, maar maakt ook diverse prachtige treinritten door de natuur.

Een excursiereis naar Rome en Milaan
Vindt u het leuk om grote steden te bezoeken tijdens uw excursiereis? Dan kunt u een reis naar Rome en Milaan boeken. Tijdens deze reis rijdt u langs diverse bezienswaardigheden in deze Italiaanse steden.