verre reizen

Verre reizen voor senioren

Dat u al wat ouder bent, wil niet zeggen dat u geen verre reizen meer kunt maken. Sterker nog, uw reislust is groter dan ooit! Als u een verre reis wil maken die afgestemd is op uw leeftijd, kunt u een verre reis voor senioren boeken. Boekt u een verre reis die specifiek georganiseerd wordt voor senioren, dan slaapt u in hotels die geschikt zijn voor senioren en wordt u in uiterst comfortabele vervoersmiddelen van A naar B gebracht. U kunt de wereld ontdekken, maar dan wel op een ontspannen en comfortabele manier.

Ontdek alle aanbieders met verre reizen

Populaire bestemmingen voor verre reizen voor senioren

Er zijn diverse reisorganisaties die verre reizen voor senioren aanbieden, denk bijvoorbeeld aan Kras Reizen, De Jong Intra en Fox. Deze reisorganisatie heeft een zeer groot aanbod verre reizen. Hieronder zetten we enkele populaire bestemmingen voor verre reizen op een rijtje.

Thailand

Boekt u een verre reis naar Thailand, dan bezoekt u diverse grote steden in dit land. Ook krijgt u de prachtige natuur van het land te zien en bezoekt u vele prachtige tempels.

Vietnam

U kunt ook een verre reis naar Vietnam boeken. In Vietnam vindt u prachtige natuurgebieden, indrukwekkende steden en kleine dorpen waar u kennis kunt maken met de locals. Ook bezoekt u vele prachtige tempels.

Cambodja

Tijdens uw verre reis naar Cambodja bezoekt u niet alleen hoofdstad Phnom Penh, maar ook diverse andere steden en dorpen. Deze reis wordt vaak gecombineerd met een reis naar buurland Laos.

Een groepsreis met leeftijdsgenoten

Boekt u een verre reis voor senioren, dan gaat u met leeftijdsgenoten op pad. Dit kunnen 55-plussers, zijn, maar ook 60-plussers of 65-plussers. Iedere reisorganisatie hanteert zo zijn eigen minimumleeftijd. Omdat u met leeftijdsgenoten reist, is de kans op een klik met uw reisgezelschap erg groot. Met een beetje geluk doet u tijdens die verre vakantie niet alleen bijzondere ervaringen op, maar ook nieuwe vriendschappen.