Over ons

Op vakantie gaan is even helemaal tot rust komen. Het feit dat we even aan helemaal niets hoeven te denken en in een andere omgeving verblijven, zorgt ervoor dat dat we helemaal tot rust komen. Of zelfs -in het geval van een rondreis of excursiereis- wijzer terugkomen met informatie over het land of de regio. Ook voor ouderen blijft reizen belangrijk! Gezien het feit dat er door de reisorganisaties niet altijd specifiek wordt gecommuniceerd of een reis voor ouderen geschikt is, hebben we besloten om Seniorenreizen Online op te zetten!

Passende deals voor ieder type reis

Seniorenreizen Online is opgezet om ouderen het makkelijker te maken om een passende reis te vinden. Zo plaatsen wij bij ieder reistype een handig overzicht met reisorganisatie die deze reizen aanbieden. Zo is het eenvoudig om handmatig een vergelijking te maken en de reisorganisatie te kiezen die u het beste gevoel geeft. Of u nu een dagje uit wilt of op zoek bent naar een complete reis, op onze website zult u het vinden.

Wij plaatsen tevens iedere maand op onze blog tevens nieuwe kortingsacties van de verschillende reisbureaus waar wij mee samen werken. Houd ons blog dus zeker in de gaten en pak tot honderden euro's korting op uw reis.

Laat u inspireren!

Weet u nog niet naar wat voor reis u op zoek bent? Wij helpen u graag! Via het hoofdmenu navigeert u eenvoudig naar de verschillende reissoorten op onze website. Wat dacht u van een rondreis voor senioren? Of een mooie busrondreis waarin u de hoogtepunten van een land bezoekt? Er zijn vele mogelijkheden!

Contact opnemen naar aanleiding van uw bezoek aan onze website? Dit kan via het contactformulier op deze pagina.