rome colosseum

Seniorenreis Rome

Als u van cultuur en historie houdt, moet u zeker de prachtige hoofdstad van Italië een keer bezoeken. In Rome bewondert u vele prachtige gebouwen, die stuk voor stuk een rijke geschiedenis hebben. Ook kunt u in de stad de authentieke sfeer van Italië proeven. Niet alleen door u tussen de gezellige Italianen te mengen, maar natuurlijk ook door heerlijke Italiaanse gerechten te proeven.

Bekijk de reizen naar Rome bij deze reisorganisaties

Busreizen naar Rome

Er zijn diverse reisorganisaties die busreizen naar het prachtige Rome organiseren. Denk hierbij aan Kras, maar ook aan OAD. Gaat u met de bus naar Rome, dan heeft u een op en top ontspannen reis. U vermaakt u gezellig in de bus met uw medepassagiers en voor u het weet, bent u al in de hoofdstad van Italië. En vindt u het toch te ver om met de bus naar Rome te reizen? Dan kunt u ook een vlieg- en busreis boeken. In dit geval vliegt u naar Rome, om de stad vervolgens met de bus door te reizen. Zo kunt u alle bezienswaardigheden in de stad eenvoudig en snel bereiken, zonder dat u uren naar Rome moet rijden met de bus.

Bent u single? Dan kunt u een busreis naar Rome voor singles boeken. Zo heeft u niet alleen gezelschap tijdens uw seniorenreis Rome, maar misschien zelfs de kans dat u een leuke dame of heer ontmoet tijdens uw vakantie.

Rome verkennen met een gezellige groep

Boekt u een busreis, dan gaat u met een gezellige groep richting Italië. Met deze groep verkent u het prachtige Rome. De kans is groot dat er mensen in uw reisgezelschap zitten die u hartstikke gezellig vindt. Tijdens uw busreis naar Rome kunt u dan ook vriendschappen voor het leven opdoen.

Een ander voordeel van het reizen met een groep, is dat u zelfs niets hoeft te regelen voor uw seniorenreis Rome. Uw bus brengt u en uw reisgezelschap overal naartoe: u hoeft niet ver te lopen, u hoeft niets te regelen en u heeft zelfs altijd een gids in de buurt. Uw reisleider kan u namelijk alles vertellen over het prachtige Rome en de vele oude gebouwen die u in de stad vindt.