portofino

Seniorenreis Bloemenriviera

De Bloemenriviera wordt ook wel de Italiaanse Riviera genoemd. Dit is een groot gebied dat aan de kust van Italië ligt. De Bloemenriviera begint bij de grens van Frankrijk en loopt helemaal door tot Toscane. Boekt u een seniorenreis Bloemenriviera, dan kunt u heerlijk tot rust komen aan de prachtige Ligurische kust van Italië.

Ontdek de reizen naar de Bloemenriviera bij deze aanbieders

Bekende plaatsen in de Bloemenriviera

In de Bloemenriviera vindt u niet zo veel grote steden, maar komt u wel veel kleine steden tegen. In deze steden heerst een geweldige sfeer, is de architectuur prachtig en kunt u in mooie hotel overnachten. Enkele bekende plaatsen in de streek zijn Genua, Portofino, Lerici, Cinque Terre en Bordighera. Ook vindt u in de regio veel kleine dorpen, waar u het traditionele Italië goed kunt leren kennen.

Mogelijkheden

U kunt met het vliegtuig naar de Bloemenriviera reizen, maar er worden ook veel busreizen naar deze prachtige regio georganiseerd. Met de bus bent u vrij snel in de Italiaanse Riviera, zonder dat u zelf hoeft te rijden.

NH Collection Genova Marina in Genua

NH Collection Genova Marina is een modern hotel met luxe accommodaties. Het hotel heeft een gunstige ligging, ongeveer op 5 minuten loopafstand van het centrum van Genua.

Riviera Apartments in Levanto

Wilt u lekker ontspannen aan het strand? Dan kunt u een appartement boeken in Riviera Apartments. Dit complex ligt slechts 1 minuut van het prachtige strand van Levanto.

Excelsior Palace Hotel in Rapallo

Excelsior Palace Hotel is een vijfsterrenhotel met een prachtig uitzicht op de baai van Portofino. Het resort heeft twee restaurants, maar ook een privéstrand en twee zwembaden.

Een ontspannen of actieve vakantie

Boekt u een seniorenreis Bloemenriviera, dan kunt u vrijwel alle kanten op. U kunt een ontspannen vakantie organiseren waarbij u de hele dag aan het strand ligt of ontspant aan het zwembad van uw hotel, maar u kunt ook een actieve seniorenreis Bloemenriviera organiseren. In de streek kunt u namelijk ook heerlijk wandelen en zijn er bovendien diverse mooie fietsroutes uitgestippeld. Door de vele hellingen in de streek kan een fietsvakantie wel wat vermoeiend zijn, maar de inspanning is de moeite zeker waard. Tijdens uw fietstocht door de Bloemenriviera ziet u namelijk de mooiste stranden, de schattigste dorpen en indrukwekkende natuurgebieden.