Peter Langhout

Peter Langhout Reizen bestaat al sinds 1987. Vanaf die tijd is de bus niet meer weg te denken bij deze touroperator. Van begin af aan zijn zij gespecialiseerd in busreizen. Dit is te merken, want als het op busreizen aan komt dan weten zij hier alles van. Dit is terug te zien in de manier hoe zij busreizen aanbieden en het aanbod dat zij hanteren. Omdat zij de klant een ruim aanbod wil kunnen bieden heeft zij dit gedurende de jaren uitgebreid. Hierdoor kunt u nu kiezen uit: fietsvakanties, cruises, gevarieerde autovakanties, busreizen, stedentrips, rondreizen en aantrekkelijke all-inclusive reizen. De reizen zijn allemaal zeer verschillend en er is voor ieder zijn gading iets te vinden. Zo kunt u kiezen uit thema- en pretpark reizen, steden, diverse mooie plekken binnen Europa en bekende trekpleisters.

Betrouwbaar en duurzaam

Peter Langhout Reizen heeft deskundigheid en het geven van goed advies hoog in het vaandel staan. Daarnaast vindt deze reisorganisatie het belangrijk dat er een goede prijs/kwaliteitsverhouding wordt gehanteerd. Uw reis moet geheel veilig verlopen en hier dragen zij dan ook echt zorg voor. Eerlijke reisvoorwaarden bieden en financieel betrouwbaar zijn vinden ze belangrijk. Ze zijn aangesloten bij de brancheorganisatie ANVR en ze nemen de afhandeling van eventuele klachten heel serieus. Naast dit alles staat duurzaamheid ook nog eens bijna bovenaan en proberen ze de regels hiervoor zo goed mogelijk te hanteren. Iedereen is van harte welkom en met het vakantiegevoel in het achterhoofd selecteert Peter Langhout Reizen de beste bestemmingen voor u.

Bestemmingen

Peter Langhout biedt reizen aan binnen heel Europa. Bestemmingen als Duitsland, Kroatië, Italië en Oostenrijk zijn altijd erg populair. Dit is wellicht een lijstje van te bezoeken landen welke u zeker kunt selecteren. Indien u eens wat anders wilt dan kunt u denken aan een verrassend land zoals: Polen of Zwitserland. Dit zijn natuurlijk niet de enige landen waaruit u kunt kiezen. Toch zijn dit landen die erg populair zijn onder vijf en vijftig plussers.