Kras

Kras is een reisorganisatie die gespecialiseerd is in het aanbieden van scherp geprijsde reizen in meer dan 100 landen. Kras biedt diverse reizen aan zoals: vaarvakanties, groepsrondreizen, auto-, bus-, fiets-, en vliegreizen. Krasreizen is opgericht door Johan Kras en is oorspronkelijk een lijndienst met paard en wagen tussen ‘s-Hertogenbosch en Ammerzoden geweest. Krasreizen heeft hierdoor veel ervaring in het organiseren van reizen. Doordat Kras al 95 jaar in het vak zit weet deze reisorganisatie perfect hoe zij de perfecte reis voor een eerlijk budget kan samenstellen. Hierdoor kunt u met een gerust hart op vakantie, want Kras biedt altijd de juiste prijs/kwaliteitsverhouding aan.

De mooiste reizen van Kras

Naast dat Kras een breedt reisaanbod hanteert welke bestaat uit volledig verzorgde reizen op het gebied van: culturele rondreizen, stedentrips, fly-drives, zee- en riviercruises en gespecialiseerde reizen als fiets- en wandelvakanties, theater vakanties en vakanties voor singles. Wilt u genieten van een sportieve vakantie welke op maat voor u wordt gerealiseerd? Dan bent u met reizen op maat aan het goede adres.

Kras houdt rekening met alles!

Kras vindt het belangrijk om reizen aan te bieden die rekening houden met het klimaat. Duurzaamheid is dan ook erg belangrijk voor deze reisorganisatie. Kras houdt hier rekening mee door goed te kijken naar de landen waar zij reizen aanbiedt, het soort vervoer, en door te investeren in duurzaamheid. Naast dat Kras rekening houdt met het klimaat, houdt zij ook rekening met u. Zo kunt u altijd advies vragen, vragen stellen en hulp inschakelen indien u geen keuze kunt maken. Kras vindt klantvriendelijkheid belangrijk en ze houdt dan ook graag rekening met haar klanten.